Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZECIETNA NIE MA SZANS

JESTEM KOBIETA ZADBANA KOBIECA I NIE MAM POWODZENIA

Polecane posty

bo nie mam wyksztalcenia ani pracy ani hobby wiec nie ma o czym ze mna gadac, jestem malomowna do tego i niesmiala, nawet na jedna noc tylko do seksu sie nie nadaje bo nie mam doswiadczenia ani checi isc z jakims pijakiem czy starcem czy oblechem do wyrska. nigdy nie znajde mezczyzny:(

Gość gość
No to się zabierz za szukanie hobby, pracy, czytaj książki, oglądaj filmy, zacznij gadać z kimś! Z nieba ci ma wszystko spaść??! Popracuj nad soba!

po co, skoro twierdzicie ze kobieta ma tylko wygladac atrakcyjnie, a ja to spelniam i faceci mnie nie chca, wiec moze wy sie wezcie za siebie i przestancie wciskac kobietom klamstwa ze nie macie wygorowanych wymagan!

Gość gość
Po pierwsze jestem kobietą, po drugie miauczysz że nie masz powodzenia, a nie robisz nic, tylko się obruszasz. Pewnie jesteś z tych zadbanych, ze skrzywiona mina pustą lala, która ma o sobie wysokie mniemanie. Mój dobry przyjaciel zawsze mówi, ze z kobietą też trzeba mieć o czym pogadać po wyjściu z łóżka.

Gość gość
najwyraźniej wychodzą braki z wykształceniem :) bo widać, że czytanie ze zrozumieniem nawet miejsca, w którym teraz piszesz, nie jest twoją mocną stroną. Gdzie słyszałaś, że dla mężczyzn liczy się tylko atrakcyjny wygląd? Dla uświadomienia ciebie i ułatwienia ci życia, tzn. byś nie szukała w topikach, bo pewnie i tak nie znajdziesz :P dla mężczyzn, tych dojrzałych, liczy się głównie twoje podejście do życia i to czym się w życiu kierujesz, czyli rozum ;)

kieruje sie w zyciu rozumem , wiec spelniam, a jakie powinnam miec podejscie do zycia by miec powodzenie u mezczyzn dojrzalych?

Gość gość
To witaj w klubie, mam dokladnie to samo choc jestem facetem:)

Gość gośćon33
Ja mam troszkę podobny dylemat ale jestem facetem.

Gość gość
no widzisz ja jestem zlosliwa zmija nie chce mi sie o siebie dbac i nie narzekam na to ze nie mam powodzenia, rola trofeum nigdy mnie nie odpowiadala i odpowiadac nie bedzie 🖐️