Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej teraz nie starajcie sie o dziecko serio pisze

Polecane posty

Gość gość

Sama chcialam starac sie o drugie dziecko ,ale fakt ze w kazdej chwili moze wybuchnąć wojna mnie przerósł, lepiej nie..:(

Gość gość
pfff, zawsze można sobie takie rzeczy wciskać. Ja jestem w 5 miesiącu ciąży i wojną się nie przejmuję :) Co ma być, to będzie

Gość gość
no ale pewnie jakbys nie byla w 5msc to bys zrezygnowala

Gość gość
skąd taki pomysł? :D na pewno bym nie zrezygnowała, wojna może być zawsze, nie martwię się takimi głupotami.

Gość gość
Mieszkam 5km od granicy, mąż pracuje tu w jednostce i przez myśl mi nawet nie przeszło, zeby się przejmowac wojną :D Opanuj się kobieto! :D

Gość gość
Puknij sie w głowę kobieto, to nie te lata, gdzie ludzie nie mieli informacji, nie mieli samochodów. Zawsze się gdzieś schronisz w razie wojny, chociaż nie będzie żadnej wjny. Ruski nie są takie głupie, żeby rzucić się na resztę świata.

Gość gość
haha ja pamiętam jak starałam się tak wycyrklować ciążę żeby poród wypadł jeszcze przed tą datą z kalendarza majów co była w grudniu czy kiedy tam, nie pamiętam już :D Ciąża i poród udane a końca świata też nie było ;) Nie myślałam o tym, że wszyscy umrzemy czy coś w tym stylu, raczej obawiałam się braku dostępu do szpitala, sprzętu medycznego, leków itp. co było spotęgowane strachem przed porodem oczywiście :D

Gość gość
Nale trzeba byc dluptakiem zeby sie wyimaginowana wojna pezejmowac, to moze sie powies po co sie na wojnie meczyc?

Gość gość
wojny u nas nie bedzie bo nie mamy armii, jesli cos sie stanie to tylko bomba i nas zmiecie co do jednego, wiec nie ma sie co wojna przejmowac :)

Gość gość
o ile nas zmiecie...a jak ci sie nie uda i cie nie zmiecie z powierzchni ziemi tylko zostaniesz np.kaleka ?? wiesz,ze takie cos juz mialo miejsce,a ludzie tam nadal rodza sie chorzy.. Konca swiata sie nie balam (no moze deelikatnie o tym myslalam) ale to całkiem co innego tu jak coś wymyślą ruskie to ameno :/

Gość gość
juz sie nie boj, jak w nas walna, to skutecznie, nie przezyje ani jeden czlowiek czy zwierze - "kiedys" - kiedys to byly inne bomby, zareczam ci ze obecnie istniejace sa zupelnie inne a wojna moze wybuchnaz ZAWSZE, przy takim podejsciu nie ma co rodzic dzieci w ogole :)

Gość gość
tez tak kiedys u mnie bylo ale sie potem wszystko pogodzilo :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
podnoszę

Gość gość
ktoś tu sie wypowie????????

Gość gość
matki ginely na ulicach, a w domach umieraly z glodu niemowleta. tak wygladala II wojna. studiowalm historie. nie bede pisac:(straszyc

Gość gość
A ja nie zaluje, ze mam dziecko i planujemy kolejne. Nie obchodzi mnie to co się dzieje i tak jakos zyc trzeba.

Gość gość
a nikt ci tu nie pisze,ze żałuje że ma dziecko NIE!! Bo ja też mam-urodzone kiedy nikt nie myślał o wojnie! Ale teraz ŚWIADOMIE zachodzić w ciąże przed samą wojną (prawie w jej trakcie) to wydaje się mi strasznie głupie ale i wręcz hardcorowe:/

Gość gość
a gdzie ta wojna jest ? Mieszkam na Podlasiu obok granicy i nie ma tu ZADNEJ wojny.

Gość gość
a idzcie histeryczki po prozac do apteki zamiast na forum panike siac :>

Gość gość
oczywiście,ze JESZCZE nie ma żadnej wojny....ale nie daj Boże może nastąpić w każdej chwili...to taki cienki lód który w każdej chwili moze sie załamać :(:(

Gość gość
zycie jest takie ze czasami tak po prostu jest ale moze byc i super jak sie usmechnie rankiem :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
nikt tu nie sieje paniki....chyba sama widzisz co sie dzieje na świecie??!!

Gość gość
o boze boze a jesli jutro bedzie koniec swiata? o boze a jesli za 2 miesiace wy-yebia w nas atomowke? o boze boze a jak przyleci ufo? o boze boze leczcie sie!

Gość gość
Ale jesteście nienormalne. ZAWSZE mogła i może być wojna. Czy 5 lat temu czy za 5 dni. I nie gadajcie głupot. Wiem co się dzieje przy granicy. I to co czytacie w gazetach czy słuchacie w radiach to bujdy na resorach !

Gość gość
ty nie widzisz co sie dzieje na swiecie, ty sie karmisz tanimi brukowcami typu fakt, na swiecie wojna trwa od dziesiatek i setek lat

Gość gość
Powiedz mi czemu jeszcze Jesteś w Polsce skoro takie jaja dzieją się w rządzie ? Dla mnie to jest to samo. POZDRAWIAM IDIOTKI

Gość gość
wojna? wolne zarty:D zadne czołgi na nasze terytorium nie wjada, takiej wojny juz nie bedzie, sa inne czasy.

Gość gość
Jedna mądra wypowiedź :)

Gość gość
sama sobie napisałaś ten post wyżej? :) Oczywiście,że mogą wjechać...a jak nie to rąbnął w nas bombą i albo zginiesz albo bedziesz kaleka i tyle... Mieszkam jeszcze w POlsce ale jak czasem zacznie sie coś dziać to ucieknę gdzieś daaaleko

Gość gość
nie, nie sama. Ale zawsze była taka możliwość.