Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie jak murzyn ze pracuje za takie pieniadze

Polecane posty

Gość gość

pracuje w pewnej znanej firmie. ktora zajmuje sie dostarczaniem korespondencji. placa za to ile rozniose. i sobie wszystko spisalam i zarabilam cale 620zł. a ciezko pracuje.

Gość Free On Board
czuje sie jak zakonnica modle sie bezustannie za tych za ktoryni nie ma kto sie modlic 🖐️

Gość mnie nigdy nie wywalili
To już lepiej idź gdzieś sprzątać. Jak można pracować za takie pieniądze? Przecież to raptem na jedzenie dla jednej osoby ledwo wystarczy! A gdzie reszta opłat? Ogarnij się i nie daj sobą pomiatać! No chyba, że pracujesz na część etatu, ale jeśli praca zajmuje ci 8h dziennie to ją rzuć. Już lepiej do marketu na kasę iść, albo do serwisu sprzątającego skoro nie masz kwalifikacji do lepszej pracy.

Gość gość
"Jak Murzyn" dobre ha ha. Mąż mojej siostry jest Murzynem (mieszkają w Warszawie) i on zarabia ok 7000 netto miesięcznie :) a i tak narzeka że mało.

Gość gość
mam szkole. ale taki rodzaj pracy bardzo lubie. jestem ciagle w ruchu, nikt nademna nie stoi. elestyczny czas pracy. ale zwykle pracuje po 6-7 h dziennie i jak obliczylam ile zarobie to sie zalamalam.

Gość mnie nigdy nie wywalili
Masz szkołę ? :D Uśmiałam się, a co to w ogóle ma do posiadania kwalifikacji? I jaką tą szkołę masz? Może mgr filozofii lub socjologii? Jest wiele zawodów gdzie nikt nad Tobą nie stoi, pracuje się w ruchu - np wszelkiego rodzaju przedstawiciele handlowi, a zarobki... cóż jakbyś była dobra to do Twojej pensji można nawet by było dodać jedno zero...

Gość gość
mam mozliwosc isc do pracy do przychodzi jako sekretarka medyczna. ale niechce isc.

Gość gość
jak niechce to juz rozumiem czemu roznosisz ulotki :O Nie, nie chcę tylko Ciebie nikt nie chce, wróć do szkoły.

Gość gość
pracuje jako listonosz.

Gość gość
up