Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie się nie układa bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

Jest to udowodnione naukowo, że osoby atrakcyjne fizycznie np. otrzymują lepsze stanowiska w pracy i podwyżki. Za co spotkała mnie taka kara i urodziłam się z takim ryjem? Czasem ludzie podziwiają mój optymizm. Mówię, że należy cieszyć się z każdego dnia, z tego, że możemy chodzić i wykonywać różne czynności. W końcu są ludzie niepełnosprawni... A tak naprawdę codziennie ryczę w poduszkę. Mam tak brzydkie rysy twarzy, mały biust i w ogóle, że... Nie wiem co robić, jest ze mną co raz gorzej. Zaczynam się izolować. Nie mam ochoty nawet widywać się z moim chłopakiem. Nie są to moje wymysły. Często słyszałam negatywne opinie na temat mojego wyglądu a te pozytywne to ze strony mojej ślepej 80-letniej babuni :(

Gość gość
To fakt. A słyszałaś, że ludzie ładni są częściej uśmiechnięci i sympatyczni, ponieważ - otrzymuja więcej dowodów sympatii od ludzi przez urodę (efekt aureoli), więc też odpowiadają automatycznie na taką sympatię i tym samym ludziom którzy ulegają efektowi aureoli wydaje się, że to jest potwierdzenie ich myśli i te osoby faktycznie są milutkie, fajne, a one po prostu mogą odpowiadać na dużą sympatię w stosunku do swojej osoby i tyle. no i generalnie brzydkich albo czasem przeciętnych wiele osób uznaje za mniej sympatycznych i godnych uwagi z automatu przez to..

Gość gość
Kobiety ,uśmichajcie się szeroooko .Pomaga .Nikt nie lubi smutasów .Smutas najpiekniejszy odstrasza ...

Gość gość
Ja jestem wesoła i dużo się uśmiecham ale żaden facet nie chce ze mną być

Gość gość
Faktycznie, może kiedyś byłam bardziej wesołą osobą. Ale zawsze byłam też osobą bardzo wrażliwą. Zniszczyły mnie komentarze odnośnie mojego wyglądu. W liceum nauczyciel powiedział, do chłopaków z klasy, że mają mało dziewczyn w klasie, a do tego, ja taka brzydka :(

Gość gość
Sorka za źle wstawione przecinki, nie wiem dlaczego tak wyszło.

Gość gość
E tam ,na ulicy widze naprawde brzydkie dziewczyny z chlopakami ,przytulone szczęsliwe Wiec kazda ma szanse .Uwierzcie ze zycie jest nieprzewidywalne i zaskakujace ...:-)

Jeśli w twoim życiu występują jedynie komentarze odnośnie twojej urody, to nie jest to jeszcze "nieukładanie" się życia. To jedynie jakaś gorzka jego część. Los dał ci to, co uważał za słuszne i sądzę, że jeśli nie możesz postawić na urodę to powinnaś postawić na coś innego, coś, co da ci komplementy, radość i podziw. Co? Wybierz sama - możliwości mnóstwo.

Gość gość
Ale ja mam chłopaka!!! Co z tego. Mam zwyczajnie dość psychicznie innych ludzi. Świat nie kończy się na moim chłopaku którego widuję raz w tygodniu. Jest szkoła, głupie wyjście do sklepu... Wszystko staje się dla mnie męką,

Gość gość
Komentarze odnośnie urody to tylko jeden z głównych problemów. Życie mi się zaczyna nie układać bo ja załamuje się tym psychicznie. Możecie myśleć, że jestem marudą i wymyślam. Ale każdy miałby kiedyś dość. Kolejnym problemem jest brak prawdziwych przyjaciół, mam tylko chłopaka z którym widzę się raz na tydzień. I są plotki na mój temat. Nikt nigdy nie dostrzega tego co robię dobrze. Każdy widzi tylko mój głupi ryj. To jest temat do gadania.

Rozumiem. Większość ludzi nie jest piękna, ani ładna. Większość jest przeciętna. Są jednak sposoby na to, by wyeksponować atuty i przykryć delikatnie to, co nie wydaje się tak przyjemne. Jak idzie ci makijaż, ubiór?

Gość gość
Bo mieszkasz pewnie w jakieś miescinie w ktorej mieszkają glupi ludzie i tyle . Czym Ty sie przejmujesz ? Plebsem ? Kobieto ja bym miała w d**e to co ludzie myslą o mnie .Chetnie sie z Toba zamienie .Ty mi oddasz swoje zdrowie a ja swoja urodę .

Gość gość
Nauczyciel powiedział ze jestes brzydka ?