Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki budujące się, remontujące, albo wykańczające mieszkania.

Polecane posty

Gość gość

Dzielmy się swoimi doświadczeniami z budowy, planami, pomysłami. Zapraszam!

Gość gość
dziwny temat

Gość gość
Dlaczego dziwny? Przecież wielu ludzi się dziś buduje albo remontuje. A tu jest największy ruch, bo na innych działach praktycznie nikogo nie żeby pogadać.

Gość gość
'nikogo nie ma' miało być

Gość gość
Ja jestem na etapie schnięcia posadzek ;) za tydzień będę miała przyłączanie gazu (ze zbiornika), za 2 tygodnie wchodzi pan od kominków, za jakieś 3 tygodnie ruszają prace w domu typu podłogi, ściany i łazienki, parapety w czerwcu mam montaż mebli kuchennych (zamówiłam w ubiegłym tygodniu) i padam ....bo jeszcze w międzyczasie ogrodzenie działki, brama, furtka, ocieplenie budynku, i pewnie ze 100 innych spraw, na koniec kostka przed dom i na drogę.,.,..ciekawe czy zdążymy do zimy>?

Gość gość
ja własnie jestem w trakcie remontu domu, masakra już mam dość, jeden pokój całkowita rewolucja zrywanie wszystkiego do tynku i gołej wylewki na podłodze, ale już zrobione wszystko, sypialnię właśnie dzisiaj skończyłam, salon też gotowy, jeszcze został mi jeden pokój i łazienka ale w łazience tylko jedna ściana bo mi się od komina zalała. Mam już serdecznie dość, jeden plus, że do świa będę miała błysk, nienawidzę remontów.

Gość gość
chodziło mi że do świąt będzie błysk. Ale żeby nie było za cudownie to za miesiąc ruszam z ocieplaniem chałupy, ciągle coś a tu już i ogród czeka, przechlapane, czasami myślę, że lepiej mieć mieszkanie dwa pokoje i remont trwa o wiele krócej.

Gość gość
ja też już mam dość. Po zakończeniu robót wszelakich jedziemy na urlop (albo pojadę sama). Dla mnie to będzie nagroda, bo praktycznie sama się bujam z tą budową (ze względu na pracę męża), pomaga mi jedynie tata. Oczywiście jak jadę do sklepu pooglądać np. płytki do łazienek, to co i rusz zmienia mi się wizja... Ale to już niedługo. Później jakie kupię, takie będą :).

Gość gość
ja jestem na etapie kupna płytek.. masakra ile tego jest.. a ile rozmiarów! natura, struktura, wzorki, mozaiki... za dużo.. w każdym razie kupiłam przez internet w http://www.dekori.eu , takie w miarę zwyczajne, bo nie lubię wydziwianych.. zobaczymy