Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dania desery baby dream z rossmana opinie

Polecane posty

Gość gość

Podajecie swoim dzieciom ?jak reagują ? Nie szkodzą dzieciom ? I co je różni od np bobo vity oprócz ceny oczywiście ?

Gość gość
Nikt nie podaje ?

Gość gość
Ja daje obiadki, desery nie bo moja by całego duzego nie zjadła a z rossmana uwielbia babydream dynia z kurczakiem i pasternak z indykiem:)

Gość gość
Sloiczkow nie daje,ale np.kaszki blyskawiczne to tylko te babydream moj syn toleruje. Po wszystkich bobovitach,nestle ma biegunke.a czasami musze mu podac cos na szybko to tylko te przechodza;) i nie sa tak obrzydliwe slodkie,wprawdzie ja je rozrzedzam jeszcze mlekiem dodatkowo to juz w ogolesa malo slodkie.

Gość gość
cóż moje dziecko ma juz 2 lata ale podawałam jej słoiczki z rossmanna smakowały jej oprócz jednego szpinak z śmietaną :P ostatnio widzialam w lidlu nowa marke sloiczkow tylko nie pmietam nazwy wszystkie sa po 1,99

Gość gość
tanie...nie oznacza dobre dla dziecka!!!!! Czytajcie etykiety dziewczyny!

Gość gość
te lidlowskie to najgorszy syf z konserwantami

Gość gość
ja ufam bardziej marce babydream bo za tym sie kryje dobra niemiecka jakość niż bobovicie

Gość gość
ja podawalam gerber bobovita i hipp z czego ta ostatnia firma nie podpasowala mojemu dziecku z babydream czasami kupowalam

Gość gość
jak wam nie pasuje podawanie gotowych dan w słoiczkach to wio do kuchni gotować eko mamuśki ja podawałam gotowe dania swojemu dziecku i normalnie sie rozwija nie miałam zamiaru marnować całego dnia przy garach ..

Gość gość
Moj synek obiadki je moje, ale owocki ze sloiczka (po normalnych owocach ze sklepu ma wysypke) babydream nie lubi woli hipp lub z auchan bio hamanek

Gość gość
Ugotowanie dla siebe i dziecka to nie jest caly dzien przy garach. My cale dnie spedzamy na dworzu a jednak moje dziecko je normalne posilki.

Gość gość
moje dziecko ma 2 latka i na szczęście nie mam już tego typu problemów