Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej skad ludzie biora taka kase ze w niby tej biednej polsce woza sie takimi samo

Polecane posty

Gość gość

chodami, buduja takie palace, robia takie zakupy? Ja jestem 4 lata po ukonczeniu medycyny i nie stac mnie nawet na fiata uno 1996 r bo doslownie co do zlotowki wydaje na biezace utrzymanie (lacznie z ta pseudo superkasa za 4 dyzury w miesiacu). Od 3 lat nie kupilem sobie nic nowego. W szpitalu jestem od mniej wiecej 7ej do 18tej. Wracam zjem jakiegos dorsza albo pierogi , porobie oplaty poczytam i ide spac i tak non stop. Kiedy wychodze glownym wejsciem ze szpitala i widze na parkingu te wszystkie mercedesy audi toyoty to sie zastanawiam dlaczego ktos mnie tak kaze ze w zamian ze leczenie ludzi otrzymuje od zycia same kopniaki. Napisalem to bo juz mi sie po prostu plakac chce. Na nic mnie nie stac, wszedzie odmawiam zaproszenia bo wiem ze nie bedzie mnie na to stac. I nie, to nie jest zadna prowokacja.

Gość gość
pwnie mieszkasz w luksusowym mieszkaniu.

Gość gość
tak w luksusowym baraku z klopem na klatce schodowej mieszkam. Nie wypisuj***ajek, te samochody o ktorych pisze to jest wlasnosc pacjentow i ich rodzin, Parking dla lekarzy jest po wewnetrzej stronie kompleksu i stoja tam conajwyzej vw passaty, Jeszcze nie widzialem ani razu tam takiego samochodu jak przed wejsciem glownym. Po prostu jest mi zal. Nie cpam nie chleje nie pale, nie zabawiam sie, nie imprezuje, caly dzien zapieprzam na sorze i totalne g z tego mam. NIC