Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzciee co za dupekkk

Prosze powiedzcie co o tym Sadzcie....

Polecane posty

Wczoraj spotkalam sie z facetem z ktorym nie widzielismy sie jakis rok czasu ,probowal kontaktowac sie ze mna wydzwanial...ale nie odbieralam telefonow,bo jest niepowazny..cwaniak... Wczoraj przyszedl taki szczesliwy ze w koncu moze sie ze man spotkac..byl przemily ,uprawilaismy sex...po sexie zacchla mi mowic ze tak bardzoo tesknil ,ze mnie kocha...a Ja wpadlam w smiech slyszac takie bajerki... Wczoraj wychodzac mowi zebysmy sie dzisiaj spotkali ,ze przyjdzie do mnie Ja na to ,ze nie wiem,dzwonil po pracy ,ze juz wraca do domu ,ze pozniej zadzwoni ,ze o ktorej sie spotkamy,zadzwonil i mowi ,ze jest w miescie ,czy moze gdzies wyjdziemy cos zjesc ,mowie ze nie ,ze jutro rano wstaje i musze za 2 h, isc spac, a on ok to on przyjdzie do mnie,po chwili 5 minutach dzwoni i mowi ,ze kolega chce zeby z nim poszedl zjesc ,ze przeprasza ,nie przyjdzie..........

po co ten caly tearzyk urzadza... a wczoraj jak przydzedl to calowal mnie na sile ,az gryzl ,tyle milych slow mowil ...niby tak sie cieszyl ,ze mnie widzi..jak tak mozna w ogole ,a dzis takie cos...

prosze wypowiedzcie sie ,co o tym sadzicie..

Gość gość
Przecież mu powiedziałaś "że nie", to co się czepiasz? Facet ma Cię po stopach całować żeby jaśnie księżniczka raczyła udzielić mu "audiencjii"? Idź spać i dorośnij. Bawisz się jego kosztem a później jesteś wielce obrażona. Masz jęzor to się jasno określ. Na jego miejscu też wybrała kumpla.

nie chciałaś z nim iść to znalazł inne towarzystwo, zachowujesz się jak pies ogrodnika

Gość jak teraz mam z nim postapic
a to po co wczoraj ten teatrzyk,..a poza tym to cwaniak ...zasluzyl sobie zebym nie byla dla niego zbytnio mila...

ale to że wczoraj był miły to ma oznaczać że od teraz jest na Twoją wyłączność 24/24? Przecież prosił Cię, byś z nim wyszła, a że nie chciałaś to już Twój problem

Gość co sadzcie co za dupekkk
to nie chodzi o wlasnosc,tylko jak tak mozna zrobic ,najpierw mowic ze przyjdzie ,a po 5 minutach zadzwonic.,ze z kolega jednak ida jesc...

Gość co sadzcie co za dupekkk
to oznacza,takie zachowanie,ze nie zalezy mu na mnie...