Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 65 km na rowerze to bardzo dużo

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Na rowerze jeżdżę sporadycznie, przez ostatni rok wcale nie jeździłam, ale w końcu kupiłam rower i planuję sobie wycieczkę w bardzo fajne miejsce do którego zbieram się już od dłuuuugiego czasu, niestety nie mam samochodu, a nie da się tam dojechac komunikacją miejską. W jedną stronę jest ok. 32 km. Zastanawiam się, czy ryzykować, i wyruszyć w taką trasę, czy to jednak porywanie się z motyką na słońce dla kogoś, kto nie jeździ na co dzień rowerem?

Gość hipnotyzer z Rejkjawiku
ja tyle robie dziennie ale zawsze mozesz sprobowac :)

Gość spaślak_
po 30km już nie czujesz zmęczenia i mozesz jezdzic i jezdzic dopiero pozniej cie beda nogi bolec jak zsiądziesz :D no chyba ze nie wytrzymasz tych 30 ale jak psychicznie sie nie poddasz to dasz rade.

Gość gość
A ja odradzam. Jesli nie jestes przyzwyczajona do rowera, to niestety ale tylek nie da rady. Samo pedalowanie moze nie wykonczy, jesli teren jest plaski i pedalujesz rownomiernie, jednak siodelko roweru moze dac sie we znaki. Pocwicz 20km na poczatek ze 3 dni, potem codziennie zwiekszaj o 10km i sama zobaczysz. Pozdro

Gość gość
chyba macie racje, to za dużo na początek. Ale dziękuję za rady, potrzebowałam rozjaśnienia sytuacji :) A Tobie hipnotyzer gratuluję kondycji :)