Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić. Zaczęło się oczywiście niewinnie, od wspólnych przypadkowych spotkan a potem zakochaliśmy się w sobie. On ma jednak rodzinę i dzieci. Wiedziałam o tym, ale uczucie wzięło górę. Mam teraz taki mętlik w głowie. Nie wiem jak sobie poradzę. Chciałam się wygadać.

Gość gość
Gratulacje. Tepic takie baby jak ty! A gosciowi jaja odciąć.!

Gość gość
Gratuluję rozbiłaś rodzinę

Gość gość
to się wygadałaś , a teraz skoncentruj się na tym jak wybrnąć z tej sytuacji , bo nikt z nas Ci nie jest w stanie pomóc , a przed Tobą baaaaaaaaardzo truuuuuuuuuudny czas. Mam tylko nadzieję , że temu dziecku dane będzie przyjść na ten świat :-(

Gość gość
przestancie pier....lic, to koles rozbil rodzine, w dodatku WLASNA

Gość gość
no i co z tego , że to koleś rozbił swoją rodzinę , skoro konsekwencje i tak poniesie autorka . W większości takich przypadków , to właśnie faceci spadają na cztery łapy .

Gość gość
Tyle masz w głowie, więc zasłużyłaś na to co będziesz miała, szkoda tylko że dziecko od początku będzie miało przesrane, "dzieciak kochanki" pewnie bez ojca. Dałaś doopy laska, ale jeszcze tego nie wiesz bo byś głupio nie pytała. Lekko ci nie będzie, w ogóle o czym ty sobie myślałaś idąc do łóżka z żonatym facetem? Jak można tak postępować, nie mieć żadnych granic i zasad? PS pewnie wychowałaś się patologicznej/niepełnej rodzinie, nie wiesz co to normy moralne, uczciwość itd.

Gość gość
Pisałam powyżej, facet też niczego sobie, ale nie piszę o nim bo odpowiadam na twój post nie jego, on by też swoje ode mnie usłyszał. Mendy społeczne k....jego mać

Gość gość
Gość teraz normy moralne nie istnieją w żadnych rodzinach, nie tylko tych patologicznych. Chciałabym dożyć tych czasów, kiedy autorce też ktoś skradnie jej męża, jeśli takowego kiedyś nabędzie. Wet za wet.

Gość gość
Zone to ten facet juz ma, potrzebna mu byla kochanka, ale bez dziecka bo to takze ma. Teraz to bedzie cie namawial na wycieczke do Czech w celu usuniecia ciazy. A potem z toba zerwie i znajdzie sobie taka ktora nie zajdzie.

Gość gość
Jestem w stanie zrozumieć , że temat kontrowersyjny , ale żeby od razu obrażać ludzi ? Skoro autorka pochodzi z patologicznej rodziny , bo wdała się w romans z żonatym , to pewnie Ci którzy używają niecenzuralnego słownictwa wychowali się na ulicy :-P . Ehh , ludzie ....

Gość gość
Już widzę, jak facet się cieszy z dziecka z kochanką, oj,oj,oj.

Gość arni boczek
a kogo to obchodzi,dałaś to masz!

Gość gość
Zrozumiesz, gdy sama będziesz zdradzona. Jeśli kochanką twego męża będzie ktoś z patologicznej rodziny to będziesz do takich rodzin i sytuacji miała wstręt.

Gość gość
gość z 9.04 , i tu się zdziwisz , ja to przerabiałam z pierwszym mężem , ale nikogo z tej okazji nie obrażałam , ponieważ nie pozwalała mi na to moja kultura , a niewierny dostał bilet na drogę :-)

Gość gość
Ile dzieci ma ten zonaty? I czy chce byc z zona cz z toba ? O ciazy wie?

Gość gość
Wolnych nie bylo?

Gość gość
wolnych nie..tylko same szybkie..lubię szybkie numerki

Gość gość
On ma dwoje dzieci. O ciązy jeszcze nie wie. Co do wycieczki do czech to pozostawiam bez komentarza. Ja też mam tutaj coś do powiedzenia. W życiu nie usunęłabym własnego dziecka.

Gość gość
BTW i nie pochodzę z patologicznej lub niepełnej rodziny aby była jasność.

Gość gość
szkoda jego zony i dzieci, o czym ludzie myślą?