Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mniej pewny siebie człowiek a praca

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie.. szukam pracy od 2 miesięcy, ponieważ przerwałam studia (nie wnikajmy w szczegóły...). Byłam na 3 rozmowach o pracę (takich mniej oficjalnych), w tym w dwóch chodziło o pozyskiwanie reklamodawców. Na jednej już się nawet umawialiśmy na wszystko, że w poniedziałek znów się spotkamy i dadzą mi wszystko, etc., ale gość nigdy nie zadzwonił. Nie jestem osobą zbyt pewną siebie, ale też nie jestem zupełnie nieśmiała. Wyglądam trochę jak dziecko.. mimo 22 na karku. Wysyłałam też masę e-maili i dzwoniłam, ale nieraz mówili, że nieaktualne..Codziennie przeglądam nowe ogłoszenia. Dodam, że nie mam żadnego doświadczenia w pracy, do tej pory zarabiałam na sprzedażach na allegro i poprawiłam trochę prac lic/mgr (ogłoszenie o korekcie tekstow też zamieściłam, zgłosiła się jedna chętna, ma się odezwać pod koniec miesiąca, ale to zarobię 100-150). Chciałabym do cholery znaleźć tą pracę, bo moja rodzina już się niecierpliwi, bardzo głupio się czuję z tym, że jestem na utrzymaniu rodziców i aktualnie nic nie robię...ani nauka ani praca. Tylko jak to zrobić?!

Gość gość
szmać sie na kamerkach na szołapie, oops pardą ty już to robisz... :D

Gość gość
Kurczę, ludzie, przestańcie z idiotycznymi odpowiedziami.. czy to forum nie może zachować jakiegoś poziomu?

Gość gość
ja Ci dam prace. obciagaj mi 10 zl/h

Gość gość
OK. Napisałam ciekawsze CV i już mam jedną odpowiedź od pracodawcy, znowu rozmowa o pracę.. boję się, ale co poradzić :)

Gość gość
ja jestem głupi i nikt mnie nie chce zatrudnic.. co tu poradzić

Gość gość
Pokaz mniej więcej jak wygląda twoje cv. Ludzie postrzegają cię jako miła czy smutna, złą?

Gość gość
Jako miłą, ale podejrzewam że i naiwną ze względu na dziecinny wygląd. I niektórzy sądzą że jestem nieśmiała, a osoby które mnie lepiej znają - że wesoła. I wartościowa. nie pokażę tutaj bo tam zdjęcie jest ;) mogę ci podesłać na maila

Gość gość
a ładna jesteś?

Gość gość
teraz trudno z pracą, poszukasz miesiącami/latami to zobaczysz. Praca z odpowiedzialnością albo praca ponad siły jeszcze jakaś jest tyle. że często z mobbingiem

Gość gość
Ale ja mieszkam w dużym mieście wojewódzkim.. no, ale cóż, pewnie to, że nie mam doświadczenia, też jest trudnością