Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodzę na czat i udaje śliczną, cycatą dziewczyne a jestem gruba i brzydka

Polecane posty

Gość gość

Wysylam facetow fotki obcych lasek z internetu a oni sie nimi podniecają myslac, ze to ja :O

Gość gość
spoko, ja tez tak robie i laski zdjecie wysylam,a faceci slinia sie jak psy:-)))

Gość gość
Wiekszosc tak robi :classic_cool: myslisz, ze obcym kolesiom dawalabym swoje fotki ? zwlaszcza te bardziej odwazne? zeby jakis obcy gosc rozsylal je po sieci :D ? Wchodze na czaterie pogadac, pofantazjowac :P

Gość pierwsza zona czarusia
wyjezdzam z garazu za kazdym razem kiedy mozna zarobic na czolowce

Gość gość
i po co idiotki tak robicie no przepraszam rekompensujecie sobie tym swoje wielkie kompleksy

Gość gość
A BYS WIEDZIAL ZE REKOMPENSUJEMY SOBIE

Gość gość
moja kolezanka tak robila hahahha :p schudnij to będziesz miała powodzenie w realu;d

Gość gość
Ja wysylalam kiedyś swoje zdjęcie i i tak się wszyscy podniecali ;)

Gość gość
na czatach to sie kazdą podniecają :O

Gość gość
I tym sposobem same skazujecie się na samotność, przecież można wrzucać swoje fotki, być może akurat komuś się spodobasz? Poza tym wrzucanie do sieci zdjęć bez zgody właściciela jest karalne i świadczy to o bardzo małym rozumku osoby która się tak dowartościowuje. Żenujące!!!

Gość gość
,,I tym sposobem same skazujecie się na samotność, przecież można wrzucać swoje fotki, być może akurat komuś się spodobasz?" - ja dawałam swoje. Piali z zachwytu. Potem spotkanie w realu i zero zachwytu i niekiedy nawet brak kontaktu, choć niebrzydkie ze mnie dziewczę.

Gość gość
Bo ludzie z internetu sami nie wiedzą czego szukają, szukają jakiegoś wyimaginowanego ideału i stąd te rozczarowania w realu. Jak ktoś nie spełnia ich wymyślonych wymagań, to znikają... nie dając sobie szansy na poznanie się nieco bliżej, a jak ktoś jest rozsądny, to wie że takie pierwsze "randki" są na ogół dość sztywne i stresujące i na nich nie da się dobrze wypaść ;)

Gość gość
Chłoptasie z czata nie powalają ni urodą, ni intelektem, a wymagania mają że ho ho...

Gość gość
dokładnie, sami są poniżej przeciętnej, najczęściej marny wzrost ok 170 cm, sami ciemni blondyni albo łysi a modelek by chcieli

Gość gość
fajtłapa - widze, ze kolejny samiec alfa 190/90/22cm :classic_cool:

Gość gość
,,Widze ze tu same zakompleksione z mikrocyckami!!!" - odezwał się łamacz kobiecych serc, pan i władca from cafeteria. :)

Gość gość
i ten Twój topik, że szukasz takiej srakiej i owakiej - oczywiście przede wszystkim PIĘKNEJ (czego nie udało ci się poprawnie napisac, bo napisałeś ,,piekej"). A Ty co masz do zaoferowiania, %^&* jeden?

Co mam do zaoferowania??? ...zycie na bardzo wysokim poziomie u boku swietnego faceta. Mam dalej pisac!?

Gość gość
,,zycie na bardzo wysokim poziomie u boku swietnego faceta. Mam dalej pisac!?" - a co jest w tobie takiego niby swietnego. Oprócz seksistowskiego, typowo samczego podejścia do kobiet, raczej niczym nie zabłysnąłeś tu na kafe?

Gość gość
moglabyś napisać do tego cepa który oczekuje seksu na 1 randce i to analnego. Byłby zachwycony. Przynajmniej do momentu kiedy sie nie ujawnisz.