Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszła samcza natura z moich kolegów uczelnianych...

Polecane posty

Gość gość

Załamka, myślałam,że się kolegujemy, ale prawdą jest nieistnienie przyjaźni damsko-męskiej. Jest sobie grupa, w niej dziewczyna (ja), kilka dziewczyn (moje koleżanki) i 4 chłopców - nazwijmy ich A, B , C i D - Chłopcy A i B są mało atrakcyjni i są naszymi kolegami, są po prostu równymi gościami z mojej paczki, chłopcy C i D to przystojniaki, w zasadzie trzymają się sami ze sobą, ale raz poszli na piwo z nami (tj. Ja, Kolezanka i A,B , C i D ). Jestem nieśmiała i pozostali chlopcy też, zaproponowałam ostatnio piwo i wyobraźcie sobie chłopak A powiedział "nie mogę, jutro mam egzamin, muszę się uczyć" a chłopak B "to może w sobotę?" ...szczerze odechciało mi się, bo chciałam iść większa grupa, potem w tramwaju chłopak A powiedział "to możemy iść teraz na piwo jak chcesz" ...ale się wkurzyłam! chwilę wcześniej, gdy była okazja wziąć jeszcze chłopaków C i D to się migał! a sam na sam ze mną to już chciał :O wiem,że chłopak A i B mnie podrywają, ale A jest bardzo nieatrakcyjny a B ma dziewczynę i podrywa inne na uczelni, a tamci C i D są porządni i dojrzali

Gość gość
...truuuuudne spraaawy!!!

Gość gość
a Ty studentko na którego masz chcice?któremu oddasz cnote?

Gość gość
Od początku semestru podobał mi się chłopak C (jest rudy) , jednak chłopak D ujął mnie swoim charakterem,mądrością i powiedział publicznie,że mu się podobam. Obaj są przystojni, dlatego chciałabym spotkać się w większym gronie.

Gość Bolszewik92
trudne sprawy lalala chce ci włożyćććć ogórka

Gość gość
autorko,naprawde chcesz się kochać z C i D ? który będzie pierwzy w Twojej pipce?

Gość gość
W dodatku chłopak B mnie oszukał! Powiedział,że nie ma żadnego kontaktu do chłopaków C i D, a potem zobaczyłam - ma w znajomych na fb chłopaka D! zrobią wszystko by nie robić sobie konkurencji. Chłopak B ma dziewczynę, brzydką i zazdrosną, a on i tak podrywa ładne dziewczyny na uczelni (w tym moją koleżankę- rozbierał ją wzrokiem, na pewno ma na nią ochotę, a mimo teg jest w związku z brzydulą)

Gość poza zasięgiem kobiet
To chyba SAMICZA natura wychodzi z Ciebie PTASZYNKO!

Gość gość
no to któremu sie oddasz ?

Gość gość
to jest mój temat a ktoś go skopiował

Gość gość
Nie skopiowalam :-). Pisze o 2 dziewczynach i 2 chlopakach, a nie o 4 jak Ty :-)

Gość gość
nie no spoko, zwracam honor :) tak jak napisałam na Twoim - widocznie podobnie myślimy i pewnie mało kto z zewnątrz może się w tym połapać :P

Gość ovechkin
Z fizycznego punktu widzenia jeżeli ciało A działa na ciało B pewną siłą, to ciało B odziałuje na ciało A siłą o tej samej wartości i tym samym kierunku ale o przeciwnym zwrocie i punkcie przyłożenia

Gość gość
mnie interesuje tylko ciało D

Gość gość
a interesuje cię ciało H jak hui?

Gość gość
No... studenckie dylematy. Ogarnij sie, piszesz, jakbys zdawala relacje z przedszkolnej piaskownicy. PROBLEMY :O

Gość tensor
Co to k***a mechanika kwantowa? A, B, C, D - a gdzie superpozycja ?