Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poza zasięgiem kobiet

Jak pomóc przyjacielowi zaakceptować bardzo trudną prawdę...

Polecane posty

że kobiety lecą tylko na wygląd zewnętrzny? Bo jest on nieatrakcyjny i ma z tym problem.

Zakładasz temat w kółko o tym samym. To trochę pretensje do garbatego ze ma dzieci proste. Masz chyba kompleksy z powodu braku powodzenia i teraz wydaje ci się że kobiety są złe bo nie chcą nieatrakcyjnego faceta. To normalne. Tak samo jak ja nie chcę nieatrakcyjnej kobiety.

Gość Walletuje w akademiku
zrob mu rosol z wolowiny to pomaga :)

brzydcy powinni wiązać się z brzydkimi, średni ze średnimi, ładni z ładnymi, a mojego kumpla to nawet brzydkie nie chcą bo i one myślą, że znajdą przystojniaka.

Gość Agusia96
A tam gadacie chłopaki :) Ja znam sporo mężczyzn którzy z wyglądu zewnętrznego nie są atrakcyjni, ale jak sie zamieni kilka słów i mają fajną osobowość i coś mądrego do powiedzenia to aż sie chce na kawe umówić :) Myślę, że kwestia podejścia kobiet. Pozdrawiam cieplutko

Gość gość
kobiety leca na kase i stanowska -jesli facet ma kase, wlasny biznes wysokie stanowisko -to moze miec twarz gnoma uszy nietoperza 1,50 cm wzrostu wazyc 200 kg -a laski beda leciec jak pszczoly

Gość Agusia96
12:05 - Nie wszystkie - uwierz mi :) To tak samo jak nie wszyscy faceci zapraszają dziewczynę na randkę "żeby popukać". :)

"Ja znam sporo mężczyzn którzy z wyglądu zewnętrznego nie są atrakcyjni, ale jak sie zamieni kilka słów i mają fajną osobowość i coś mądrego do powiedzenia to aż sie chce na kawe umówić" x x Tak, ale to wygląd decyduje czy z nieznajomym człowiekiem zamienimy te kilka słów czy nie

Gość Agusia96
Dareios - a dla czego miałabym nie zamienić kilka słów z " nieatrakcyjnym nieznajomym" ? :)

Bo psiapsiółki źle by o Tobie pomyślały.

Gość Agusia96
poza zasięgiem kobiet - eej bo robi sie nieprzyjemnie ;) w "psiapsiółki" sie nie bawie

Bawisz się w psiapsiółki, dla każdej samiczki opinia otoczenia jest NAJWAŻNIEJSZA.

każda potwora znajdzie swego amatora. wygląd to nie wszystko. owszem, szybciej uwagę dziewczyny zwróci ktoś przystojny, ale znam wielu "ciekawie brzydkich" mężczyzn, którzy mają powodzenie.

Gość Agusia96
Może problem nie Tkwi w Twoim wyglądzie, ale w braku umiejętności porozumiewania się z płcią przeciwną? :) Bo mnie osobiście byś nie zainteresował swoją osobą po takiej wymianie zdań. Ja staram sie pomóc, a Ty tak jakby "atakujesz" swoimi przekonaniami. Mimo wszystko życzę powodzenia i pozdrawiam :) Ps. Nie mierz wszystkich jedną miarką.

Dobra. Tera temat już nie ważny, bo mam nową rozkminę. Muszę się dowiedzieć, jak Joker z Batmana to robił, że miał ciągle na wszystko wyj*bane i ze wszystkiego się brechtał.

Ej Aguśka, Aguśka, Toż ja mam WYGLĄD ZEWNĘTRZNY, sęk w tym, że cierpię na obsesyjną miłość i zazdrość o samiczkę, która ma na mnie totalną, definitywną wy*ebkę, a pozostałe mnie nie obchodzą. Temat na kafe jest wynikiem mojej choroby psychicznej i prowokacją.

Gość gość
Phi....samiczki Co mam myśleć o gościu który ludzi epitetuje słowem"samiczki" Ile ty masz lat ? I kto cię wychowywał że masz taki prymitywno- przedmiotowy sposób obrażania kobiet? A jeśli chodzi ci o nieatrakcyjny wygląd faceta,to wiedz że niekoniecznie wygląd jest decydujący, bo ważne jest aby brzydal był męski.Jednak ma być męski w sposób jak to kobiety rozumieją męskość...i tyle wystarczy aby zaistnieć na rynku damsko-męskim. Wystarczy że facet jest ładniejszy od diabła,wystarczy, ale do cholery, musi być mężczyzną, męskim i nie ograniczającym się do węszenia za "samiczkami" (jak autor tego tematu).

A co mnie obchodzi Twoja zakichana opinia dziewczę? Jesteś dla mnie małym zwierzątkiem hasającym po polu. Sądzisz, że będę stosował się do twych prymitywnych wymagań, albo do wymagań jakiejkolwiek innej samiczki? Nic z tych rzecz, najpierw obrobienie gały, a potem wychodzę po angielsku nie dając nic w zamian. Sądzisz, że ktoś będzie się zniżał do samiczego poziomu, by spojrzeć wam w oczy i czytać z nich wymagania? Chcieć to se możecie. Ja mam wszystko gdzieś.

P.S ktoś musiałby być chyba niespełna rozumu, by stosować się do waszych kaprysów i czytać wasze zachcianki. Same sobie je realizujcie. Facet, który próbuje się do nich dopasować jest kretynem, nie znajacym podstawowej życiowej prawdy, a to takiej, że kobiety nie da się nigdy zadowolić, przechodzi przez różne cykle hormonalne, a w każdym chce czegoś innego. W którymś z tych cyklów zechce czegoś czego człek nie ma.