Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylabym szczesliwa gdybym wygladala tak jak chce

Polecane posty

Gość gość

niestety natura byla dla mnie okrutna przez to jestem teraz strasznym czlowiekiem

Gość gość
Hmm możesz coś więcej napisać ?Co jest nie tak z twoim wyglądem ? Na pewno nie można nic zmienić bez ingerencji chirurga? Może nie jest z Tobą źle tylko po prostu to twoja niska samoocena?

Gość gość
Byłabyś szczęśliwa gdybyś zaczęła się leczyć psychiatrycznie. Obserwuje to forum i widzę, że codziennie zakładasz tematy o g***tach i innych takich. Nie mogę się mylić, bo jesteś jedyną osobą na ziemi która nie wie do czego służą kropki i przecinki. 🖐️

Gość gość
wszystko wlosy chcialabym miec geste i ladne mam okropne suche cienkie siano cere ladna a nie z wiecznymi pryszczami i zaczerwienieniami normalny profil a mam okropny to takie niesprawiedliwe jestem w tej rozpaczy sama

Gość gość
napewno nie zakladam tematow o g***tach wiec najwyrazniej jest nas wiecej

Gość gość
A starasz się to jakoś zmienić czy tylko się zamartwiasz ? nie jesteś osamotniona,bo w sieci jest mnóstwo wątków zakładanych chociażby przez osoby,które mają problem z trądzikiem. Jeśli chodzi o włosy to właściwa pielęgnacja i stylizacja może wiele zmienić, w Internecie jest równiez mnóstwo porad. Nikt nie jest idealny, a nie wierzę,żeby nie dało się nic poprawić w twoim wyglądzie...

Gość gość
No faktycznie, chyba się mylę. Więc sorry. :classic_cool:

Gość Koni999
jak masz pryszcze to na to pomoze dermatolog i kosmetyczka. Dieta ma tez wplyw na stan cery. Postaw na zdrowe odzywianie. Kup porzadna odzywke do wlosow. Moge ci polecic Dove. Fajnie pachna wlosy po niej i sa mile w dotyku. Ja tez ma poza tym cienkie i jakos z tym zyje. Jesli chodzi o profil twarzy to pomysl nad makijazem.

Gość gość
staram sie to zmienic ale to walka z wiatrakami

Cerę można poprawić, włosy także. Sylwetka - nie wiem co z nią jest nie tak

Gość gość
dermatolog a juz tym bardziej kosmetyczka nie pomaga nie mam typowego tradziku wlasciwie nie wiem nawet na ch*j to wszystko tutaj pisze i tak nic mi juz nie pomoze przerabiam wszystko od 10 lat mam cos w hormonach lub szlakach metabolicznych cos z****** cos nie dziala jak trzeba nie mam kasy na tysiace badan a nikt ich mi nie zleci na moje problemy bo nie zlecaja ich nawet tym ktorzy umieraja ch*j z tym zyciem 🖐️