Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego buty stały się za ciasne???

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu kupiła skórzane buty na obcasie (Ryłko). Były na mnie dobre. Nie założyłam ich dotąd ani razu. Dzisiaj przymierzyłam i się okazuje że są za ciasne :/ Co się stało??? Przecież nie jestem w ciąży, a buty sie chyba nie skurczyły :( Co robic? Przecież nie sprzedam ich za pół darmo w internecie :(

Gość gość
Widzę dwie możliwości, skurczyły się, albo stopa ci urosła bądź spuchła z brudu. Pozdrawiam.

Gość gość
moze paznokcie obetnij? a tak serio - dobry szewc pomoże, może "rozbić" buty i będzie git.

Gość gość
dzięki, mam nadzieję że szewc pomoże. ale dalej nie rozumiem jak dobre buty mogły się nagle stać za ciasne. cały czas leżały w pudełku, w środku wypchane papierami.

Gość gość
może buty kupowałaś gdy byłaś wypoczęta,a mierzyłaś wieczorem gdy byłaś zmęczona i dużo chodziłaś -wtedy stopy są spuchnięte i trochę większe.

Gość gość
stopy spuchnięte to normalne, mi stopy puchną cały czas kiedy mam je spuchnięte muszę nosić buty które sa normalnie za duże na mnie, a kiedy nie te normalne

Gość gość
pamiętam, że kupiłam jej po południu gdyż już się trochę nachodziłam w ciągu dnia - zawsze tak kupuję buty :( nadzieja tylko w szewcu