Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa. Czy mleko i cukier osłabiają jej działanie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Zastanawia mnie to. Podobno też kawa najlepiej działa jak się pije maks gorącą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety to przebiegłe żmie
Nie, to wszystko mity.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fankaa
A propo kawy mam straszna ochote na nia z mlekiem i cukrem ale nie ma kto zrobic a wstac mi sie nie chce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz888
Nigdy w życiu. Oczywiście to logiczne, że mleko i cukier zmienia smak samej kawy, ale działanie zostaje takie jakie być powinno :) No i oczywiście musisz się zastanowić, czego oczekujesz od kawy, bo jeśli chcesz mocnego kopa rano, to lepiej zrobić sobie "czarny strzał" czyli espresso - np. ziarnista cafe rene i takie pobudzenie będzie idealne na dobre rozpoczęcie dnia. No a potem już można sobie dawkować delikatniejsze wersje ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×