Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda Wasz zwykły dzień ?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe czy różni się bardzo od mojego

Gość gość
Wstaje rano o 6 o 7 mam autobus do roboty, jade prawie godzine. o 8 zaczynam prace - firma budowlana, o 16 koncze, wsiadam w autobus o 17 jestrm w domu, robimy z mezem obiad, sprzatamy chwilke i potem relaks jak wszystko zrobione. O 21 klade sie spac, ogladam film. Czasami zamiast relaksu sa inne rzeczy np. zakupy. pozdrawiam

Gość gość
Nie masz wrażenia, że jest wielu ludzi którzy nie mają tak monotonnego życia i robią dużo ciekawych rzeczy, podróżują itp....? Nie chciałabyś czegoś zmienić? Moje życie na razie jest monotonne i ja zamierzam je zmienić, bo mam już dość.

Gość gość
Wstaję o 7. Robię śniadanie. Odwożę córkę do szkoły. Wracamy o 15. Mąż robi obiad, bo wraca wcześniej. Ja sprzątam, on pomaga córce w lekcjach. Od 18 mamy czas na rozmowy, napicie się piwa lub oglądanie telewizji. Ok 22 idziemy spać.W weekendy wyjeżdżamy do naszego domku letniskowego.

Gość sambamama
od poniedzialku do piatku tak samo a weekendy roznie , wlasnie szukam jakiejs fajnej oferty - moze Ryge odwiedze albo jakies fajne spa

Gość naleśniki
wstaje 4:00, robię sobie śniadanie, uczę się, i zbieram się do szkoły :P ok 7:30 wychodę z domu. Ze szkoły wracam ok. 15 jem obiad, odpoczywam, odrabiam lekcję, później możliwe że jakieś korki, wieczorem trochę czasu dla siebie i o 20:00 idę spać, no chyba że jest piątek i jakieś fajne wyjście z przyjaciółmi :) tak wiem jestem dziwaczką :O

Gość gość
Codzien tak samoo, staje sie to nude

Gość gość
wstaje kiedy chce ide do starbucksa na kawe potem robie co chce albo najczesciej krece filmik no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Wstaję chwilę po 6, biorę prysznic szybki make-up. Proszę narzeczonego o zrobienie kanapek, lecę na uczelnie. Wracam ok 16; robię obiad;ogarniam mieszkanie. Spędzam ok godziny na internetach i uczę się. Idę spać ok 2-3:00