Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymysliłam

pomysł na schudniecie OSTATNIA DESKA RATUNKU

Polecane posty

Gość wymysliłam

otóż nie działaja na mnie żadne diety, bo mam ogromne poczucie krzywdy i przerywam diete po 2-3- dniach czy ktoś moze ocenić czy to dobry pomysł? wiem, ze będę czekac na te piątki jak na zbawienie, dzisiaj miałam post i marzyłam o rzeczach o których nigdy nie myślę, nie jadam mięsa od 6 lat a dziś miałam ogromną ochotę na kurczaka, na pasztet z ogórkiem... i jakoś jaks sobie myslę, ze w piatek sobvie to wszytsko zjem to mi lzej. mam też najdzieję, ze żołądek mi sie zmniejszy i ubki smakowe i jak już przyjdzie ten piątek, to wcale nie będe miała ochoty na większosc tych rzeczy

Gość wymysliłam
musiałam poszatkować wypowiedż bo wyskakiwał spam x miałam plany na 40 dni o samych sokach warzywno-owoc. albo same warzywa i owoce plus orzechy, ale narazie nie jestem na to gotowa, wiec postanowiłam, ze zaczne od mniejszego kalibru czyli postaram sie zdrowo odzywiać przez cały tydzień, ale w piątki mam dyspenzę na absolutnie wszytsko.

Gość wymysliłam
czytajcie w kolejności 2 post, a potem 1

Gość gość
Chcesz wyglądać jak deska?

Gość wymysliłam
nie, chcę wyglądac jak człowiek jednak pzrede wszystkim muszę pozbyć się nawyku jedzenia samych śmieci, przecież lada moment zacznę chorować powaznie od tego syfu, a ja od lat jadam sam syf

Gość wymysliłam
sob/nd/pon/.wt/śr/czw - 3 posiłki ZDROWE [z tym mam tragiczny problem, bo głównie jadam jeden wieczorem aż do bólu żołądka] pt - wszystko na co mam ochotę, ale zjadam tylko śniadanie, an obiad - to do czgeo mnie ciągnie, na kolację - nic, woda z cytr.

Gość gość
Tylko Sport ratuje. Jedz normalnie (mniejsze porcje, zdrowo) , ale zapisz sie na areobik, Fitness, biegaj, kup se steper...