Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

!!!!!!!!!!! Prawiczek to najlepszy materiał na męża !!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego?   $ Będzie wdzięczny dozgonnie kobiecie, która dała mu tyłka, bo żadna inna wcześniej tej łaski mu nie udzieliła   $ Można mu wmówić, że jest się dziewicą, bo i tak się nie połapie.   $ Żeby utrzymać kobietę przy sobie będzie spełniał jej zachcianki i wydawał na nią pieniądze, bo wie, że na kolejną już nie ma szans.   $ Ponieważ nie będzie miał szans na inną, oświadczy się swojej aktualnej kobiecie i ożeni się z nią :)   $ Można go zdradzać, bo ten łoś i tak się nie połapie. Najlepiej wysyłać go często w delegacje lub do pracy za granicą. Nie trzeba go oglądać przez długi czas i można się bzykać do woli z okolicznymi ciachami.   $ Nawet, jeśli się połapie, to przecież nie rozwiedzie się z jedyną kobietą, bo innej już nie wyrwie.   Tak więc dziewczyny, jeśli macie w okolicy jakichś prawiczków, nawet brzydkich (byle pracowitych), to bierzcie się za nich czym prędzej! Będziecie ustawione na całe życie i niejedna Wam takiego męża będzie zazdrościła! :)

Gość Pudlo Viagry sp zoo
skoro tak twierdzisz to widocznie masz doswiadczenie w tym kierunku ja ****** tylko dziewice analne 🖐️

Gość gość
każdy facet był prawiczkiem, nawet kochanek z którym będziesz go zdradzać

Gość gość
Mylisz prawiczka z jakas c***a

Gość gość
a to k***a wredna!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Chodzi mi o prawiczka, dla którego będzie się pierwszą dziewczyną - jeśli do kogoś nie dotarło :P

Gość gość
ale KAŻDY BYŁ PRAWICZKIEM, to skąd by się wzięli kochankowie, skoro każdy byłby wierny pierwszej kobiecie

Co do dziewictwa i tak się połapie. Fakt istnienia błony i pierwszej czerwonej nocy jest powszechnie znany

Gość gość
No przecież ona pisze o prawikach takich jak ci z kafe, a nie tych, którzy tracili prawictwo w wieku 17 lat.

Gość gość
Jak prawiczek się rozsmakuje w seksie to obawiam się że obudzisz drzemiącego smoka

Gość gość
G... a nie się połapie. Niektóre kobiety rodzą się nawet bez błony. A ty Hengist pewnie sam jesteś starym prawikiem, skoro takie brednie wypisujesz. Pewnie naczytełeś się c***o o łóżku zalanym krwią i przeżywasz.

Gość gość
Jak facet chce sekau to mozna dziwke brac wiec nie licz na to ze facet nawet niedoswiadczony ci wybaczy

Gość gość
ja byłem prawikiem z kafe, zawsze miałem w d***e kobiety a ostatnio zaczęłem chodzic na d****** nie zakochałem się w żadnej

Gość GoHoMe
A ja powiem tyle im bardziej jesteś kłamliwą Su Ką tym szybciej stracisz faceta, który był skłonny zrobić dla Ciebie wszystko. a prawiczek jako debil, bo w taki sposób przedstawiasz człowieka co nie uprawia seksu od gimnazjum, czy poczatku liceum (co jest patologią...) to jest Twój obrazek zrodzony w tępej głowie. Przepraszam, że obrażam Cię autorko i Twoje pochlebczynie, ale su ki trzeba oddać psom, bo do niczego innego się nie nadają.

Gość gość
raczej facet chodzący na prostytutki jest mądry i cwany, po ch*j udawać miłość i wydawać pieniądze na kobiety randki itp, lepiej zapłacić i mieć seks jak w p****lu

Dobra 5% odpadów genetycznych tej błony nie ma. Co nie zmienia faktu, że dziewictwo jest powszechnie weryfikowalne...

Gość gość
Sam jesteś odpadem genetycznym i to bardzo rzuca się w oczy. Ja miałam delikatną błonę, przy 1 razie nie było krwi ani bólu. Na szczęście nie trafiłam na takiego z**** jak ty. Można zaplanować seks na początku lub na końcu okresu i miałbyś tę swoją krew - ale już bez dziewictwa, imbecylu psychopatyczny.

Gość gość
dlatego ja płace bo szkoda czasu na te niby normalne kobiety, które i tak pochłoną większą kasę i stres

Gość gość
chodzi o randki, prezenty i DZIECI, studnia bez dna

Podczas utraty dziewictwa nie ma tej krwi przed. Podczas okresu jest przed i po. Z LOGIKĄ WIDAĆ U CIEBIE NA BAKIER

Gość gość
Ten idiota myśli, że podczas okresu krew leci non stop :D Widać, ze kobietę to ty jedynie na obrazku i w filmach widziałeś.

Gość gość
życie tak, ALE NIE UTRZYMYWANIE DARMOZJADÓW, tego nie muszę, i dlatego wolę płacić za seks, mam chociaż wybór panienek, trójkąty itp

Gość gość
będzie w ciąży, później straci pracę, nie znajdzie roboty, kto będzie ją utrzymywał? ps charlie Sheen to też c***a? on też chodził na d****i