Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś z was miał wspólne zwierze w związku ?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was miał tak,że będąc w związku mieliście wspólne zwierze,psa czy kota? Jak rozwiązaliście w takim wypadku kwestię rozstania, tzn kto zachował zwierze?

Gość gość
tak, penisa, za każdym razem zachowywał go ona, ale łasił się i do mnie i do niego:)

Gość gość
po rozstaniu jedno zabiera zwierzę, a drugi płaci na nie alimenty i się z nim widuje

Gość gość
hahahahahah! :D ja mam psa dostałam od siostry ze byłam w zwiazku wtedy i moj chłopak był przeciwny bo ze obowiazek i wogole ...ale zakochał sie w nim bo jest urocza :) i jak sie rozchodzilismy pyta sie mnie czy moze ja zabrac a ja ze chyba na głowe upadł :D to moj i tylko moj pies ! to sobie idiota kupił takiego samego i chadza tam gdzie ja...ja p*****le ! zenua !

Gość gość
Ja mam z moim chłopakiem wspólnego królika. Z tym, że mimo wszystko jest on bardziej mój bo ja podpisałam na niego papiery adopcyjne:)

Gość gość
Mój brat ma ze swoją dziewczyną psa. Są ze sobą pięc lat, a pies ma 4. Ogólnie to burzliwy związek i czasami się zastanawiam, że kiedy rozwali się na dobre to kto zostanie z psem. Ogólnie jak się kłócą to szkoda mi tej psiny bo ona to przezywa i jest wystraszona jak małe dziecko.