Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak trudno być szcześliwym szcześliwą

Polecane posty

Gość gość

ja nikgdy nie byłam szczęsliwa, problemy w pracy, brak znajomych, traumatyczne przeżycia, choroby, samotność tylko to mi się zdarzyło w życiu, gdybym mogła decydować o swoim przyjsciu na świat to nigdy bym sie nie urodziła myśle ze tak było lepiej dla mnie nie musialabym cierpieć

Gość fwe
też mam tray=umatyczne pzreżycia, jestem sama od 8 lat, życie czasem pod górkę czasem z górki, ale nie mogę powiedzieć, ze jestem nieszczęśliwa szczęscie to stan umysłu a nie otaczajaca rzeczywistosć

Też nigdy nie byłam szczęśliwa, ale uważam,że to kwestia nastawienia i tego, jak mamy poukładane w głowie. Jeśli mamy skłonności do popadania w melancholię, to ciężko będzie kiedykolwiek poczuć się szczęśliwym, a niektórym wystarczy ciepło słonecznych promieni na skórze i zapach świeżo parzonej kawy. Jeśli tak jak ja, masz tendencję to wspominania,martwienia się na zapas, sentymentów, rozważania 'co by było gdyby' , to ciężko ci będzie poczuć się szczęśliwą.

Gość gość
Ja też jestem nieszczęśliwa..;( ...Pamiętam jak mając 13 lat kupiłam sobie wymarzone perfumy i byłam taka mega happy...od tamtej pory aż do dziś nie poczułam już takiego szczęścia...dzieciom jest łatwiej odczuwać radość bo cieszą je małe rzeczy.

Gość gośćxxxxx
Ja czasem bywam. Ale nic nie robię w tym kierunku, po prostu czasem jestem zadowolona. Mogłabym się żalić że w dzieciństwie się ze mnie śmieli, że jestem chora, że nie mam wymarzonej pracy, że nie leci na mnie ten na którego lecę ja, ale po co. Jest ok i aż nie chcę mi się wierzyć, że jakiś człowiek nigdy nie czuł się szczęśliwy.