Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i miałam 86 partnerów seksualnych. Nie żałuję.

Polecane posty

Gość gość

no moze poza dwoma panami, to byly dwie pomylki. PS: nie jestem prostytutką PS2: nie uprawialam seksu bez zabezpieczenia PS3: nie mam zadnego hiva, chlamydii, rzeżączki, kiły, swierzbu etc :D Od roku nie spotkalam sie z nikim, juz sie wyszalalam, chce teraz poznac kogos na stałe, skonczylam studia, dostałam prace i znudzily mi sie juz takie przygody

Gość gość
Bo już w to uwierzę. Ciekawe kiedy ich wszystkich napoznawałaś. Byś musiała nic innego nie robić, tylko non stop zagajać jakieś znajomości, choćby zupełnie przelotne, plus tzw. znajomości chybione, gdzie nie podpadliście sobie do gustu

Gość gość
taaa i liczyłas ha ha

Gość gość
moze zaczela w podstawowce lub gimnazjum ? wiekszosc w wieku 13-18 daje komu popadnie nazywając to ''miloscią'' , ''chodzeniem ze soba''

Gość gość
zaliczała i odhaczała brawo, powód do dumy.

Gość fotel
wielkie mi halo.zwykła,przeciętna kafeterianka.

Gość gość
86 i pół. Konrad z IIc, który rzucił w ciebie kredkami to też partner, ale nie do końca, bo nie trafił

Gość gość
PS: nie jestem prostytutką gorzej, one przynajmniej robia to za pieniadze

Gość gość
Powiedz to potencjalnemu partnerowi skoro nie zalujesz azobaczysz jak facetowi a zobaczysz jak facotowi zal nawet minuty na kogos takiego jak ty

Gość gość
tez miałam duzo, tylko nie lczyłam... i wiesz.. teraz od 7 lat jestem w związku z jednym facetem - ngdy go nie zdradzilam - bo sie juz wyszalałam i nie widze sensu przez jeden numerek narażać związku... ale kurde... sex z jednym facetem jest mega nudny jak se ktoś przyzwyczaił do ciągłych zmian. Mamy przez to sporo problemów w związku bo mnie poprstu kręciło to, ze gośc jest co chwile nowy. Ciekawa jestem czy jak juz znajdziesz na stałe to tez bedziesz miała ten problem?

Gość gość
tez miałam duzo, tylko nie lczyłam... i wiesz.. teraz od 7 lat jestem w związku z jednym facetem - ngdy go nie zdradzilam - bo sie juz wyszalałam i nie widze sensu przez jeden numerek narażać związku... ale kurde... sex z jednym facetem jest mega nudny jak se ktoś przyzwyczaił do ciągłych zmian. Mamy przez to sporo problemów w związku bo mnie poprstu kręciło to, ze gośc jest co chwile nowy. Ciekawa jestem czy jak juz znajdziesz na stałe to tez bedziesz miała ten problem?