Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj Facet ostatnio uderzyl nastolatka Czuje sie okropnie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny tak mi wstyd. Kocham Go najmocniej na świecie ale do tej pory czuje zażenowanie po tej sytuacji. Wracaliśmy wieczorem z imprezy. W pewnym momencie mijalismy grupkę nastolatków. Jeden z nich zaczal nas obrażać. Krzyczal do mnie, ze jestem niezla suka. Moj Facet jam to uslyszal odwrocil sie wsciekly do tego dziecka i kazal mu odszczekać to co powiedział. Ja go próbowałam zabrac żeby nie zrobil glupstw. Kawalek odeszliśmy, a ten nastolatek znowu zawolal cos w stylu ze od tylu tez mam fajna d**e. Wtedy mój facet sie na niego rzucil. Dziewczyny, ledwo co go od niego oderwalam. Koledzy tego nastolatka stali przerażeni. Moze mieli po 17 lat. Ledwo co odciagnelam mojego Chlopaka. Boże, tak sie tym zdenerwowalam. Nie usprawiedliwiam tego pijanego dziecka ale chcialam te obelgi puscic mimo uszu.

Gość gość
jak mały nie poszedł z rodzicami na policję to macie szczęście na drugi raz się zastanowi zanim zaczepi dziewczynę na ulicy. Jak mały pójdzie z rodzicami na policję to facet może być oskarżony o pobicie dziecka chwilowo niepoczytalnego (bo pijanego). życzę wam pierwszego scenariusza, powodzenia. Chamstwo trzeba tępić.

Gość gość
Młodocianych należy uczyć szacunku od małego. Jak rodzice o tym nie wiedzieli to teraz inni nauczą go tego. Skutecznie.

Gość gość
"pijane dziecko " potrafi teraz zabić , zwyzywać , skopać zg*****ć itd takich powinno się izolować od ludzi twoj facet dobrze zrobil że go ustawil na wlasciwe tory