Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooppi

co myslicie o ludziach ktorzy nie maja tv?

Polecane posty

Gość Ukhjghfchtgxr
Nic.

Gość gość
że bardzo dobrze robią bo tv jest tylko po to żeby ciągle reklamy puszczali

Gość gość
w dobie internetu komputer wystarczy, telewizor to zbędny wydatek, chyba że ma się play station

Gość gość
nic, ich sprawa

Gość gość
Ja znam takie małżeństwo ona on dwoje dzieci .On stwierdził że tv nie zdrowy psuje oczy .Co wieczór kupuje kratkę piwa i leci do siostry oglądać tv a dzieci zostają z żoną .

Gość gość
A po co ci TV. Ja mam, bo mieszkam z partnerem, ale jak bym mieszkala sama, to na pewno bym nie kupila!

Gość Hermenegilda 36
ze nienormalni :P

Ja mam, ale nie oglądam telewizji. Używam tv tylko jeśli mam ochotę na jakiś film, ale używam do tego usb i kradzionych z netu filmów.:classic_cool:

Gość gość
nam komputer wystarcza :D

Gość gość
tez mam ale uzywam go do sluchania muzyki na for fun tv lub esce czasem jakis film

że są mądrzejsi od średniej krajowej ;) być może z braku czasu np. małe dzieci, praca wymagająca podróżowania i są gościem w domu... być może z przekonania, że w tv to raczej większość programów jest miernej jakości a informacje nie przekazują pełniej prawdy i np. wolą radio - jak ja :) ale na pewno mają więcej czasu w życiu - dla siebie, domowników czy tam innych ludzi :) Same plusy :)

Gość gość
Nie wiem tylko czym się chwalić, niektórzy mówia czasem "ja nie mam telewizora" no i fajnie. Ja mieszkam z rodzicami i telewizor mamy, ale ja go oglądam bardzo rzadko, jak czasem leci jakiś serial który oglądam to i tak włączam go w necie kiedy mam czas a nie w jakiś dzień o wyznaczonej godzinie ze stosem reklam. Czasem zdarza sie jak mi się nudzi włączyć i coś tam obejrzeć przypadkowego, jakiś program, ale gdybym miałą sama mieszkać też bym nie kupowała bo wolę wydać na coś innego.

Gość Mayree
Co mysle o sobie? Duzo rzeczy :D

Gość gość
My TV mamy do DVDs. Reszta głupot nas nie interesuje. Programy są tak idiotyczne i ciągle się powtarzają, że chyba bezmózgowiec chce takie opłacać. Wolimy radio.

Gość gość
moj znajomy nie ma ,,u mnie w domu sa trzy ale jak jestem sama w domu to nie ogladam wole w kompturze.Wlaczam tylko wieczorem o 19 30 na dziennik i wybrane filmy ,Czasami zerkne rano na Pytanie na sniadanie lub na TVN ale jak domownicy wyjda to gasze

Gość gość
zium

Gość gość
po co ogladac tv ? zeby łykac te kłamstwa ktore w nim puszczaja ! uwazam ze człowiek ktory ni eoglada telewizji jest o wiele bardziej zdrowaszy :)

Gość gość
to ktoś jeszcze ogląda tv? myślałam, że to służy już tylko do gier i jako ekran do oglądania rzeczy z netu. tradycyjną tv, to oglądają chyba już tylko starsi ludzie.