Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moje marzenia sa nie do spelnienia?

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie rozpadl mi sie zwiazek mam 31lat a planowalam juz rodzine marze o tym zeby miec dwojke dzieci ale nie wiem jak to teraz wyjdzie bo zostalam sama mloda juz nie jestem czy mam szanse kogos poznac i miec dwojke maluchow do 35?

Gość gość
Pewnie ze masz szanse:-) moja mama poznala we wieku 40 lat i urodzila w wieku 41 :-) wiec ty napewno masz szanse glowa do gory:-) :-)

Gość gość
Dzieki ale szkoda ze wszystko mi sie pokrzyzowalo

Gość gość
Moze to nie bylo c***isane i teraz twoja osoba musi isc lepsza droga? Najlepiej nie narzekac i nie rozpaczac o tym cio bylo co sie stalo:-) trzeba teraz wszystko odgrodzic biala piekna linia i isc dalej do przodu , pamietaj ze zycie poki co ma sie jedno i nie mozna go tracic na smutki rozczarowanka nie przyjemne narzekania, trzeba kozystac z niego jak najlepiej milo z usmiechem:-) :-) :-) i tobie tego zycze

Gość tinka slodka dziewczynka
Moze to nie bylo c***isane i teraz twoja osoba musi isc lepsza droga? Najlepiej nie narzekac i nie rozpaczac o tym cio bylo co sie stalo:-) trzeba teraz wszystko odgrodzic biala piekna linia i isc dalej do przodu , pamietaj ze zycie poki co ma sie jedno i nie mozna go tracic na smutki rozczarowanka nie przyjemne narzekania, trzeba kozystac z niego jak najlepiej milo z usmiechem:-) :-) :-) i tobie tego zycze