Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w waszym mieście jest gdzie wyjść na spacer?

Polecane posty

Gość gość

Czy w waszym mieście jest gdzie wyjść na spacer? Bo ja po swoim chodzę bez najmniejszej przyjemności aby szybciej przejść.

tak, ja na swoim osiedlu mogę jakbym mieszkała na innej dzielnicy, to pewnie do lasku bym chodziła na spacery

Gość gość
z tego co wiem to w rzadko której miejscowości są fajne ulice na spacery, i ludzi mało na spacerach widuję. Nawet jak w Wawie mieszkałem na studiach to tam też nieciekawie się włóczyć.

Gość gość
ja jak byłam na studiach w Szczecinie to uwielbiałam spacerować :) Szczecin to naprawdę piękne miasto, niestety niedoceniane przez Polaków...

Gość gość
Tak, mamy piekny duzy park ze stawem i kaczkami, i drugi staw nad ktory tez lubie chodzic. Miasteczko tez ok

Gość gość
Ja mieszkam w Śródmieściu Warszawy i mam 10-15 min do Parku Ujazdowskiego, Łazienek Królewskich, na Agrykolę i Pola Mokotowskie (tą część koło metra Politechnika), ale.... nie lubię spacerować i zazwyczaj idę na plac zabaw w Ujazdowskim, siedzę godzinę góra dwie i wracamy do domu :P:D

Gość gość
Łazienki w warsiawie to marne miejsce na spacery tam jakoś ciągle jest smutno, wesoły park to nie jest na pewno. :o