Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myślicie czy będzie wojna na Ukrainie?

Polecane posty

Gość gość

bo ja już myslę ,że tak, była szansa ,że skonczy sie to na Krymie, ale Putin idzie coraz dalej...

Gość wkręcacie sobie
wojna na ukrainie trwa od dawna co za baba, DO GARÓW na wojne zostaw mężczyzną, idź cerować mężowi skarpetki !!!

Gość gość
Myślę ,że ta bo teraz już Putin nie odpuści za daleko to zabrnęło. Może dałby za wygraną gdyby Ukraina zrezygnowała z wyborów w maju i nowego rządu

Gość kinnnnnnnnnn
wojne nakrecaja media. Krym zawsze byl rosyjski. Na Majdanie grupki pijakow chcialy obalic demokratycznie (oficjalnie demokratycznie) wybrany rzad, skonczylo sie otwarciem ognia. Teraz dorabia sie do tego ideologie wielkiego meczenstwa. Polska sieje zamet. Ogarnijcie sie ludzie, nie wtracajcie sie do spraw banderowcow, poszukajcie sobie w necie metod tortur, jakimi Ukraincy usmiercali Polakow na Kresach. Moi pradziadkowie i babcia zyli pod Lwowem i uciekali przed UPA, to co opowiadali przechodzi ludzkie pojecie. Jak dla mnie, Ukraina moze przestac istniec..

Gość gość
jak usraelici wykreują wystarczający pretekst, tzw. casus belli to będzie na 100%

Gość kinnnnnnnnnn
owszem, Polacy tez ale nie na taka skale. POCZYTAJ o tych torturach i nie mow, ze KAZDY narod ma takie sadystyczne sklonnosci jak Ukraincy. Nie lubie Rosjan, ale Ukraincow nienawidze.

Gość gość
jaka niby grupka pijaków walczyła na Majdanie? ludzie walczyli o wolność jak u nas kiedyś walczyliśmy, bo wcale forma rzadów nie była wybrana demokratycznie! a jak w koncu się ukraincom to udało to Rosja musiała sie wtracic nie wiem jakim prawem i ot tak sobie zabrać Krym. Co z tego ,że mieszkało tam wielu Rosjan ,ale to była częśc Ukrainy zabrana bezprawnie

Gość gość
żadnej wojny nie będzie.banderowcy potrafią co najwyżej mordować kobiety ,dzieci i bezbronnych cywil.w tym są wybitnymi specjalistami.z regularną rosyjską armią nawet nie będą próbowali walczyć.

Gość gość
zresztą postaw się na miejscu tych ludzi, rok temu było Euro , zabaczyli jak wygląda tn zachodni świat , że nie jest tak źle jak im to przedstawiano, że ludziom sie lepiej powodzi, że maja wiecej pieniedzy i sami chcieli by żeby u nich też tak było i żeby weszli kiedyś do UE. ja im sie wcale nie dziwię , też na ich miejscu bym walczyła

Gość gość
a myślisz ,że kto steruje tymi banderowcami? Putin. Najpierw są banderowcy , potem może wejść wojsko

Gość gość
* 2 lata temu było Euro