Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaa5656

MACIERZYŃSTWO zniszczyło mi ciało przeczytajcie bezdzietne

Polecane posty

Gość zalamkaaaa5656

Dziewczyny które jeszcze nie rodziłyście, powinnyście mieć świadomość jak zmieni się wasze ciało po ciąży. Ja byłam naiwna bo wierzyłam w te bajeczki o jędrnym ciałku i cisnej pochwie. Byłam laseczką , ciąże moje ciało znosiło fatalnie - pod koniec 8 miesiąca byłam jak wielka tocząca się kula, całe ciało miałam opuchnięte. Przytyłam ponad 20 kg z czego w miesiącu poprzedzającym poród prawie 15!!!!- nie wiedziałam co się ze mną dzieje pechowiec.gif Poród był szybki ale z nacięciem krocza dziecko duży chłopak ( jak na wczesniaka ur sie mc przed terminiem) 3500. Do rzeczy , 8 mcy po porodzie: - mimo powrotu do wagi praktycznie w miesiąc(!) mój brzuch to sflaczała wisząca skóra - oczywiście z rozstępami ( ale na to sa kremy) - wyskoczył mi hemoroid - sromy wyglądają jak dwa kawały zwisającego mięcha -"ciasna" pochwa mogłaby i z 3 ogórki przyjąc bez specjalnego poczucia -piersi - to takie dwie zwisające kiszeczki - włosy , wypadają garściami + łupież Piszę to abyście miały świadomość, bo żadna się nie przyzna

Gość gość
az tak strasznie to nie jest, ale jak sie przytylo 20 kg a nie 12-13 to napewno potem jest problem. co do cyckow- mogloby byc lepiej, co do ciasnosci pochwy- po porodzie ciwiczy sie miesnie kegla i tez nie jest zle, rozstepy to rzaden problem, nie trzeba byc w ciazy aby sie ich nabawic i nie kazda ma do nich predyspozycje- ja po pierwszej ciazy nie mialam prawie wogole- pare na brzuchu i piersiach za to po drugiej wiecej ich powstalo pomimo ze mniej przytylam.

Gość gość
Urodziłam dwoje dzieci , i obce mi są takie problemy o jakich pisze autorka . Ale wiadomo ciało ciału nierówne , jedno reaguje tak , a drugie inaczej. Prawda jest taka , że jak dba się o nie w ciąży , nie dopuszcza do otyłości , odżywia rozsądnie , to wcale nie musi się to tak skończyć :-)

Gość gość
mnie to nawet nie stac na dziecko

Gość gość
A mnie nawet na chomika nie stać a co dopiero na dziecko

Gość gość
autorko. Trzeba byłń nieżreć jak świnia. To nie ciąża ci ciało zniszczyła, tylko twoja głupota.