Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mężczyźni nie lubią

Polecane posty

Gość gość

zakompleksionych i małomównych kobiet?

Gość gość
Nö nie moga sie takimi chwalic

Gość gość
Malomownych nie lubią ? Uwielbiają !:-D Ale zakompleksionych ? No chyba ze mowi o tych kompleksach.W przeciwnym razie moze byc małomówna ale nie nie zakpleksiona ..

Gość gość
czemu niby uwielbiają?

A co z takimi robić? leczyć z kompleksów? przecież to walka z wiatrakami, a małomównych? a jak wyobrażasz sobie życie? milczenie?

Gość gość2
mężczyźni nie lubią raczej gadatliwych kobiet:o małomówna może być no chyba że jakiś skrajny przypadek co wypowiada 2 słowa dziennie:D

Gość pangogogo32
nieśmiałe dziewczyny są urocze,zakompleksione kojarzą się z nudziarą w okularach.

gość2 mężczyźni nie lubią raczej gadatliwych kobiet x tak samo kobiet szczupłych o wąskich biodrach ha x co wy pier/dolicie? kobiety mówią co facet lubi

Gość gość
a znasz wielu facetów którzy uwielbiają jak im sie ciągle nawija relacje z jakiejś bzdety?:D ja nie znam, wiekszość facetów też bardzo niewiele mówi w porównaniu z przeciętną kobietą

Gość gość
Speed czy ty mowisz wszystko komentować ?! Nie mozesz napisac co o tym myslisz po prostu .Wiem ,ze faceci nie lubia rozgadanych kobiet i tyle .

Gość gość2
a jestes w zwiazku z nawijaczka? ja jestem i to już pare latek, bardzo fajna dziewczyna tak w ogóle ale po powrocie ze studiów, od fryzjera itp zdaje dwugodzinna relacje ze wszystkich głupot albo opowiada jaką to kiecke planuje sobie kupić, facet to samo przekazałby w 10-15min na dłuższą metę jest to irytujące.