Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owulka staraczka

Castagnus po jakim czasie zaszłyście w ciążę ???

Polecane posty

Gość owulka staraczka

Zaczynam brać tabletki Castagnus. Z powodu silnego stresu zaniknął mi okres i lekarz polecił na początek ten lek. Po jakim czasie zaszłyście w ciążę stosując go? Jak szybko zaczyna działać tzn. wywołuje owulację? Czy są jakieś skuteczniejsze leki bez recepty? Czy coś jeszcze do tego warto brać?

Gość gość
jeżeli masz problemy z owulacja, to castagnus raczej ich nie rozwiąże, obniża co prawda poziom prolaktyny, ale czy to jest problem w Twoim przypadku? mi castagnus nie pomógł, a przechodziłam kurację 2 razy

Gość owulka staraczka
ja urodziłam 2 dzieci miałam zawsze nieregularne cykle co 45 dni ale 3 miesiące temu przeżyłam bardzo silny stres i od tego czasu nie mam miesiączki. Lekarz powiedział, że właśnie tak silny stres mógł spowodować podwyższenie poziomu prolaktyny co skutkuje brakiem miesiączki. A co tobie w takim razie pomogło? Jakieś inne leki stosowałaś?

Gość gość
to chyba powinnaś najpierw zbadać poziom hormonów, bo tak w ciemno to można jedynie gdybać, mi niestety nic nie pomogło, choć przerabiałam również clostilbegyt

Gość owulka staraczka
hmm różne opinie czytałam. Może ktoś się jeszcze wypowie kto miał z tym lekiem doczynienia?