Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandra028

Czy macie jakąś wiedzę na temat domów opieki dla starszych ludzi?

Polecane posty

Gość alexandra028

Mój tato ma 71 lat i ostatnio mocno podupadł na zdrowiu. Moja mama zmarła cztery lata temu. Od tego momentu tata zaczął chorować i słabnąć, ale zawsze po pobycie w szpitalu i otrzymaniu odpowiednich lekówi itp., wracał do stanu względnie dobrego. Teraz jest o wiele gorzej, a na dodatek siada mu psychika. Rozmawiałam z bratem na temat pomocy dla taty. Mój brat stwierdził, że może dać pieniądze na tzw. dom opieki i że to jest najlepsze rozwiązanie. Nie chciał nawet słyszeć o tym żebyśmy na zmianę opiekowali się tatą. Oboje mamy własne domy, więc miejsca by nie brakło. Ja mam złe przeczucia jeśli chodzi o takie domy opieki. Nie chcę oddawać mojego ojca jak psa do schroniska. Mój facet też jest przeciwny takiemu pozbywaniu się własnych rodziców. Mój tato to na prawdę wspaniały człowiek, zawsze o nas dbał i na nic nie żałował. Brat mnie dobija swoim podejściem. Nie wiem co robić

Gość FALLUS 23 LATA
oho uważaj bo cię tu zaraz zjedzą za to, że w ogóle dopuszczasz taką myśl :o

Gość alexandra028
Zdaję sobie sprawę, że mogą mnie zajechać, ale moż znajdzie się ktoś, kto będzie mógł coś podpowiedzieć.

Mój tato to na prawdę wspaniały człowiek, zawsze o nas dbał i na nic nie żałował. x to się nim opiekuj i odpier/dol się od brata

Gość karoleena86
Dla brata też był zawsze dobry, więc uważm ż oboje powinniśmy się ojcem opiekować. Claude speed, jeżeli masz używać takiego słownictwa to won.