Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oneforget

Wspólne odchudzanie przy kawie POZNAN (waga ok.80)

Polecane posty

Witam, może namówię którąś z Was do motywowanie siebie nawzajem? Mile widziane dziewczyny z Poznania, których waga jest podobna do mojej- w granicy 80 kg (+/-), które chcą w końcu pozbyć się tych zbędnych kilogramów. Może wspólne odchudzanie przyniesie lepsze efekty, będzie z kim pogadać w chwilach kryzysu? :) Co Wy na to?

Gość gość
Takie odchudzanie na własną rękę nie ma sensu i przekonałam się o tym na własnej skórze. Dopiero kiedy trafiłam w ręce Pani Natalii w Poradni Dietalia wszystko nabrało jakiegoś sensu. Domowe odchudzanie, to nie odchudzanie.

Gość dukanka1991
jak domowe odchudzanie to nie odchudzanie? a moje 20 kg w dol i rok juz utrzymana waga? dietetyk to raczej naciaganie kasy. albo sie chce schudnac albo sie nie chce. musi przyjsc ten impuls i bierzesz sie do roboty, nikt ci tego nie nakaze. autorko, myslalam juz o czyms podobnym tyle ze ja teraz potrzebuje wsparcia w niezarciu slodkiego. ja moge cie wspierac i dawac wskazowki a ty bedziesz mnie motywowac zeby nie zrec slodkiego :) waga utrzymana nie waha sie ale jak tak dalej pojdzie to zacznie. ze slodyczami na diecie to jak alkoholik z woda. jak nie ruszy to nie ruszy a jak ruszy to juz sie nie oderwie

Gość dukanka1991
one jaki jest twoj cel? i masz juz jakis pomysl na diete? cwiczenia? na kawie sie nie spotkamy bo do poznania mam jakies 70 km ale online jak najbardziej