Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosiee

Moj facet spal ze stara baba za pieniadze!!! Jestem zalamana...

Polecane posty

Gość Rosiee

Moj chlopak,ktory byl calym moim swiatem uprawial seks za pieniadze ze starsza kobieta.Zawali sie caly moj swiat...2 lata zycia do wykreslenia,wszystko musze zaczynac od nowa..nigdy juz nie zaufam i nie pokocham.

Gość gość
Masz chłopaka dziwkę Ale jajca Najstarszy zawód świata

Gość gość
Jeszcze powiedz, że ta stara ma 30-35 lat :D takie są najlepsze w łózku ;)

Gość gość
Moze to on płacił jej:) gdyby go nie kręciła to by mu nie stanął:)

Gość gość
i w d**ę brała tak, ze teraz sra po katach

Gość Rosiee
Musiala miec kolo 50-tki. Jestem tak zalamana,ze nawet sama nie jestem w stanie tego ogarnac. Tak mu ufalam...To stalo sie na poczatku naszego zwiazku,juz bardzo sie mielismy ku sobie,on o mnie zabiegal,itd.Ale dowiedzialam sie teraz,jak juz mieszkamy razem,mamy wiele wspolnych spraw.Ja nie jestem w stanie tego wybaczyc,pojac,mialam za niego wyjsc za maz,nie jestem w stanie miec dzieci z kims takim,nie moglabym patrzec na to jak je dotyka,a wczesniej tymi samymi lapami bral pieniadze od tej starej prukwy.

Masz faceta dziwkę. Przykro mi ale lepiej, że dowiedziałaś się teraz. Nic na to nie poradzisz. Nie dziwie ci się, że nie możesz na niego patrzeć.

Gość gość
Nie zazdroszczę. Ale powiedział dlaczego tak się stało, co go skłoniło? Najgorsze wg mnie, że to było na początku waszego związku a nie z zamierzchłej przeszłości, słowem-zdradził Cię

Oszukiwał cię przez całe 2 lata jeśli z nim zostaniesz dalej będziesz zdradzana. Skąd wiesz, że kase trzepał tylko od tej starej kobiety? Mogło być ich więcej.

Gość Rosiee
Z tym zwiazkiem to bylo tak,ze spotykalismy sie,ale nie calowalismy I nie bylo seksu.Po 3 miesiacach takiego randkowania on zrobil to z ta baba.Dla mnie liczy sie fakt,nawet gdyby stalo sie to przed nasza znajomoscia,chyba nie bylabym w stanie tego rowniez przelknac.Tu chdzi o zasady,ten facet nie ma zadneg kregoslupa moralnego. Naprawde swiat mi sie rozsypal,musze od nowa zorganizowac swoje zycie,znalezc nowa prace,dom,znajomych.

Gość Rosiee
KonaKona Teraz tak mysle,ze mozliwe,ze on juz wczesniej tak sobie dorabial.Tzn.zanim sie poznalismy,bo mi sie nie wydaje,ze dorosly facet(30 lat),majacy dobra prace ot tak,nagle wpada sobie na pomysl,zeby sie k***ic za pieniadze,to chyba trzeba miec we krwi.Sama juz nie wiem,w sumie lepiej,ze teraz sie dowiedzialam,niz mialoby to sie stac za 5 czy 10 lat.

Gość Rosiee
Dlatego,ze pracujemy w jednym budynku,w innych firmach,ale w jednym budynku,niestety.Znajomych tez mamy wspolnych,dlatego,ze ja przeprowadzilam sie do tego miasta,w ktorym obecnie mieszkam I to on ''wkrecil'' mnie w cale towarzystwo.Oczywiscie,mam troche innych kolezanek,ale wiekszosc,to sa wspolni znajomi.Nie wyobrazam sobie z nim spotykac na piwko, Teraz pytanie - czy ktos bylby w stanie przelknac taka przeszlosc,uczynek partnera/meza/zony?

Aha już zaczynasz rozkminiać nad wybaczeniem mu tego. Myślałam, że jesteś kobieta z klasą i honorem a nie ścierką i popychłem...

Gość Rosiee
Szczerze,to srednio przystojny,nie za wysoki...ja nie zwracalam uwagi na jego wyglad,bo obdarzylam go uczuciem od samego poczatku,jego wyglad nie mial znaczenia.

Gość Rosiee
KonaKona Nie,nie rozwazam takiej opcji...nie ma mowy,dla mnie nie ma temtatu,to koniec. Jestem tylko ciekawa zdania innych osob,to tyle.

Prawiczek to może ty zacznij sie prostytuować. Zmienisz nick na Samcza k***a bez wiary

Gość gość
A skad wiesz? przyznal sie? powiedzial, ile bral za mumer?Bo soebie tego nie wyobrazam.

Gość Rosiee
Przyznal sie,w sumie to wyszlo tak z rozmowy.Zrobil to z ta baba kilka razy,spotykali sie przez tydzien!!!I ona mu placila za dzien,Stalo sie to w jego rodzinnym miescie.

Gość gość
a ile mu [placila? Moze go tylko brała na kawe?

Gość Rosiee
Tak jak napisalam wczesniej,mieszkamy poza naszymi rodzinnymi miejscowosciami.Nie sadzilam,ze spotka mnie taka historia,bardzo zaluje tego,zaluje straconego czasu,bo nie jestem 18latka,musze sie spieszyc ze wszystkim jak chce miec rodzine." lata zmarnowane,a pomyslec,ze przez ten caly czas krecilo sie kolo mnie tylu fajnych facetow...

Gość Rosiee
UPRAWIALI seks,bez zadnych watpliwosci.wiem o tym,sam powiedzial.

Gość Rosiee
Ona go wynajmowala na kilka godzin dziennie,nie dostwal duzo 150 zl,ja p*****le jak mozna za takie grosze sie szmacic,zwlaszcza,ze to jest jakis smieszny procent jego zarobkow!!!Nie wierze dalej w ta historie,wiem,ze sie z tego podniose,ale najgorsze,ze nie bede juz ufac nigdy facetom!!!Znajomym zamierzam mowic prawde o naszym rozstaniu,tzn. jaka byla tego przyczyna,a co?!!Niech spade,urwiarz jeden,przez niego rowniez patrze z obrzydzeniem na wszystkie 50-latki,choc mi Bogu ducha winne.

Gość Też bym tak chciał
:) !!!!!!!!! :) emerytki są dobre w łóżku ;) !!!!!!!! :)