Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić dla rocznego dziecka i 2.5 latki ? wymyslcie cos praktycznego, mamuśki

Polecane posty

Gość gość

Jade do Polski, chce przywiezc jakis prezent dla bratanic (1 rok, i 2.5 roku), nie widzialam ich od pol roku. Z tego co pamietam, maja bardzo duzo zabawek, dostaly tez mase ubranek. Poza tym maja wozki, krzeslka do jedzenia, nosidelko.. Nie mam pomyslu na prezent. Chcialabym cos praktycznego..

Gość gość
Takie rozsuwane smycze, praktyczne i dopiero się przyjmują więc mogą nie mieć :-)

Gość MamaCóreczki
Dla 2.5 latka możesz kupić np rowerek biegówkę - u nas to był hit. Jaki stoliczek-uczydełko, książeczki do naklejania, malowania itp. Dla roczniaka... klocki drewniane do budowania.... Nie wiem, jaką kwotę przeznaczyłaś :) Jako mama owiem Ci, że zabawki ZAWSZE sprawiają mi kłopot, bo mała ma tego po sufit, a i tak się guzik bawi... Pobawi się chwilę i w kąt... Bo w żłobku się wyszaleje, w domu bawi się tylko jak siedzi np chora. Ubranka zawsze są mile widziane, zwłaszcza jak własnie moja mała ma 2.5, bo brudzi wszystko w tempie szybszym od światła i im więcej urań tym mniej prania dla mnie.... Ale ja jestem za mądrymi zabawkami, książeczkami itp.

Gość gość
Dzieki za podpowiedzi! Zagooglowalam ten rowerek, sprobuje tez podpytac brata czy nie ma czegos na oku, co im brakuje... Myslalam o jakichs ksiazeczkach itd. Jakos boje sie,ze kolejna zabawka z fisher price pojdzie na stos stu innych ;) Moze jakies ubranka np porzadna kurtka na zime czy buty

Gość gość
Matę wodną do malowania, jakiś zestaw majsterkowicza (w końcu mamy gender ;)).