Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie boicie się ze wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

Za kilkanaście lat będą tak zdemoralizowane tym światem ze was zabija? Lub wsadza do więzienia?

Gość gość
matko jedyna, ale wymyśliłas? A ty w ogóle nie zajmujesz się tymi swoimi dziecmi, nie wychowujesz ich, nie poświęcasz im czasu i boisz się że się zemszczą? Same się wychowują i świat im czas swoj daje i uczy życia?

Gość gość
Nie nie boję się ,staram się wychowywać moje dzieci i do tej pory mogę się tylko cieszyć z ich postępowania ,ale co będzie za parę lat nie wiem ,co ma być to będzie .

Gość gość
Albo ze wasz syn lub corka poznają patologiczne towarzystwo? - i waszabija?

Gość gość
Nie. Nie boje sie. Uwrazliwiam dzieci na kazdym kroku na krzywde innych. Predzej balabym sie na miejscu tych matek, ktore traktuja zwierzeta przedmiotowo i tym samym ucza dzieci, ze zycie (jakiekolwiek) jest bezwartosciowe. A wcale malo takich osob nie jest, ktore nie reaguja gdy dziecko krzywdzi zwierze, lub co gorsza: sami krzywdza zwierzeta lub wlasne dzieci. Pomijajac przypadki psychopatyczne (przypomne: niezdolnosc do odczuwania empatii, co jednak da sie zauwazyc w okresie juz dzieciecym, tylko trzeba chciec to zauwazyc), wiekszosc patologii u dziecka ma swoje korzenie w patologicznej rodzinie, w ktorej przyszlo mu sie wychowywac.

Gość gość
Niektórych nie da się dobrze wychować lub wręcz są wychowywani na psychopatów.

Gość gość
Tego się nie boję ale boję się o to, w jakim świecie będą żyły. Nawet patrząc na dzisiejsze "gwiazdy" - nic nie umie ale pokaże gołe cycki i juz jest kimś. I wytlumacz dziecku, że tak nie warto skoro ono widzi, że jednak warto?