Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrzucam co kilka dni zdjęcia mojego Wiktorka na fb i beszczelna kolezanka napisa

Polecane posty

Gość gość

ła mi na fb zebym przystopowala z tymi zdjeciami!!!! O CO JEJ CHODZI!!! MOJ FACEBOOJ MOJE ZDJECIA

Ale skoro publikujesz zdjecia to licz sie z komentarzami. Ja osobiscie nie rozumiem tego calego facebooka i ludzi ktorzy obsesyjnie wrzucaja do niego wszelkie zdjecia. A co do Wiktorka to podejrzewam ze jestes kolejna mloda matka ktora mysli ze swiat sie kreci wokol ich dziecka. Zalozylem kiedys temat o tym. Znajoma katowala mnie mailowo zdjeciami swoich dzieci nie rozumiejac chyba ze jej potomek tak naprawde g..no mnie interesuje

A twoja kolezanka miala racje. To idiotyczne wrzucac na swoj profil pelno zdjec swojego dzieciaka. Teraz pelno jest matek na ktorych profilach 75 procent stanowia zdjecia dzieciaka ktore to zazwyczaj niczym sie nie roznia

Gość gość
Bo zanudzasz wszystkich. Wszyscy wiedza juz ze sie bzyknelas i starczy. No ile można? :o Dziwią mnie takie osoby które nie znają umiaru ze wystawianiem zdjeć. Zobaczysz potem twój Wiktorek będzie ci baaaaardzo wdzięczny ze publikowałaś jego zdjęcia w necie.

Gość gość
są jeszcze takie mamusie, które wrzucają zdjęcia gołych dzieci w wannie na przykład. I to publicznie! A pedofile z całego świata trzepią sobie kapucyny pod te zdjęcia.

Gość gość
nędzne prowo.

Gość gość
wrzuć jeszcze fotkę jak się zesrał i zbliżenie kupy.