Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Boję się matury i mam ochotę się upic ZNOWU

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę, zaczynam czuc, że opanowuje mnie stres. Obawiam się, że nie podołam. Mam mnóstwo materiału a niczego nie przerabiam. Piszę maturę rozszerzoną z polskiego, angielskiego i podstawową z Wosu. Najmniej stresuję się z angielskiego. Ogólnie jestem dobra z tego przedmiotu. Zdałam certyfikat IELTS na bardzo dobry wynik a z matury rozszerzone, nie dostaję mniej niż 80-90 procent Nie boję się aż tak polskiego. Jak pisałam próbne matury to ani razu nie dostałam mniej niż 60% a przeważnie około 80%. Jednak i tak tutaj się martwię, że pomylę kontekst lektury i wyzerują mi pracę ze względu na błąd kardynalny. Teraz zaczynają się schody. Martwię się, że nie podpasują mi zadania. Ostatnie matury próbne napisałam na 80% i 78% ale to chyba tylko dlatego, że trafiły mi się działy które umiem bardzo dobrze. Bo np dowodów albo kombinatoryki nie jestem w stanie ogarnąc. Wos to całkowita tragedia. Nie wiem nic:((((((( Umiem tylko dział socjologia a z reszty kompletne zero. Nic tylko się upijam przed tą maturą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować