Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydza mnie ludzie posiadajacy PSY_

Polecane posty

Gość gość

psy na wsiach sa ok. jak maja swoja bude lub mieszkaja w stajni, garazu, od czasu do czasu wejda do domu to spoko. w miescie a juz panie uchron w bloku to oblesne - chodza po ulicach a nastepnie brudnymi lapami po domu i mieszkaniu wnoszac wszelki brud, bakterie, roztocza, wirusy i inne ohydztwa. jeszcze niektorzy pozwalaja im siedziec na kanapie. odkrzurzacz nie wciagnie tego calego syfu i roztoczy, trzeba by dezynfekowac mieszkanie ciezka chemia. - liza swoje genitalia i wachaja je a niektorzy wlasciciele pozwalaja potem lizac sie tym jezorem po dloniach albo twarzy - wachaja mocz innych psow na kazdym kroku na kazdym slupie drzewie parkanie itd. wsadzaja ten nos a potem dotykaja nim swojego wlasciciela po ubraniu i ciele - po defekacji czy ktos je umyje? siadaja tym brudnym albo wylizanym przez siebie tylkiem w domu. przeciez nikt nie myje psu tylka a kapiele od czasu do czasu obejmuja wierzch psa futro itd. czesci intymne nie. pies sam czysci sie czyli zjada ten syf a nastepie brudnym pyskiem dotyka wszystkiego w domu i ludzi - jak widze psy w komunikacji miejskiej albo na ulicach, klada sie i zbieraja tym futrem caly pyl, kurz, brud i przynosza go do domu. fe - wiekszosc wlascicieli nie myje rak po glaskaniu psa i zabawach z nim lubie psy, ale brzydza mnie one w miastach i nie wyobrazam sobie posiadania psa w mieszkaniu w bloku.

Hehe.No nie mów ze nigdy mężowi nie lizałaś wora i nie wpadałaś z nim zaraz potem w ślimaka?:classic_cool:

Gość gość
mnie też :O

Gość gość
mnie tezzzz

Gość gość
Shere to chyba zasadnicza różnica a nie żeby pies lizał sobie tyłek resztki odchodów zjadał a potem podstawiać mu swoje ręce do lizania albo pozwalać lizać sie po twarzy :O :O

Hehe. No nie mów ze nigdy mężowi nie lizałaś wora i nie wpadałaś z nim zaraz potem w ślimaka? I co ? Pies pewnie ma czystrze jajka niz twoj maz.

Gość gość
Psy w mieszkaniach trzymają brudasy, śpią z brudnymi psami w łóżku i liżą się z takimi psami, oblechy :O

Troche przesadzasz, ale nie lubie psow, wiec cie rozumiem. Ale lizanie przez psa po twarzy jest wyjatkowo obrzydliwe.

Gość gość
SAhere ty masz wyrażne problemy z myśleniem. Podstawiasz pod relacje człowiek - człowiek psa w postaci człowiek - pies. Jak mąż pieści oralnie żone i potem daje jej buzi to ty to zrównujesz wyjątkowo nielogicznie z sytuacja kiedy pies liże siebie po tyłku i genitaliach a potem człowieka po twarzy, dłoniach, nogach. Śmiało, przejdź od razu do lizania się z psem i zoofilii ktorą pewnie część z takich ludzi rzeczywiście uprawia po kryjomu :O :O

Moze wg ciebie jest obrzydliwe.Mnie to nie brzydzi.Za to brzydze sie jak musze podawac ręke jakiejs k****e ktora przed chwila walila konia swojemu szefowi

Gość gość
to już trzeba mieć narąbane w głowie i to ostro, żeby męża porównywać do psa, siebie porównaj palancie do psa, może robisz na chodniku i gdzie popadnie jak wychodzisz z domu, co? i potem czyścisz sobie tyłek jęzorem?

Gość gość
Ja mam alergię wyłącznie na głupotę ludzką, taką jaką między innymi ty reprexzentujesz, Shere. Pzdr :)

Gość gość
Ja tobie również, śpij dobrze ze swoim pieskiem między nogami i liż się do woli. :)

Gość gość
I ma nadzieję że nie mylisz żony z suką. Poważnie. :) dobranoc.

Gość gość
A najedzony idzie spać ten wąż z tobą? Żeby ci tylko glisty nie odgryzł.

Gość gość
Ja nigdzie nie idę,jedynie z tobą się żegnam, chyba że to jeszcze nie koniec twoich "mądrości" w tym temacie? to możesz pisać ale raczej ci już nie odpowiem

Gość gość
Też ci życzę wszystkiego dobrego z okazji świąt. ps. Nad czym ja się w życiu zastanawiałam, to ty pojęcia nie masz zielonego i mieć nie będziesz. Dobranoc, nerwusku

Gość gość
Pies ma taka specyficzna sline ze nawet jesli lize sie po narzadach to i tak ma w pysku mniej bakterii niz czlowiek w buzi :)

Gość gość
i dodam jeszcze ze to predzej pies zarazi sie czyms od czlowieka niz czlowiek od psa!!

Gość szarik na 102
Najbardziej bakteriobójcze są krokodyle łzy...

Gość gość
Własnie dlatego sie lize po jajach. Chociaz wg tego co pisze autorka te jaja juz mu winny odpasc kilka razy w ciagu zycia z powodu bakterii, zarazków, roztoczy i pewnie jeszcze mikroskopijnych kosmitów ktorych pies nieopatrznie połknął

Gość gość
Z takimi malymi laserami. To dlatego mowi sie ze cos swieci sie jak psu jajca. Bo tam sie toczy wojna laserowa obcych...

Gość gość
a ja widze min jak psy zlizuja sperme z kocyka na ktorym sie onanizuja u sasiadow to widze, rzeczywiscie sa higieniczne az do przesady bo potrafia tez zjesc odchody, tez mnie brzydzi to co robia psy :O ich slina jest bakteriobojcza ale co z tego jak do kumpla wchodzi pies do mieszkania z e spaceru po deszczu i ma brudne lapy, wytrze je tylko i hulaj na dywany i wszedzie to spoko jakby ludzie w butach z dworu przychodzili i chodzili po domu i meblach a potem dzieci tam golymi tylkami siedza przed tv, jakie wirusy i bakterie kryja nasze dywany jak mamy brud w domu i prowadzimy nie higieniczny tryb zycia to proponuje poczytac

Gość gość
nadto nawet ultra higieniczne i czyste genitalia psa nie powoduja od razu ze mamy ich dotykac albo pyska i jezyka psa ktory lize i ryje wszystko co mu stanie na drodze, i to faktycznie widac w autobusach jak pies kladzie sie calym cialem na brudnej podlodze i niby co? jak wraca do domu z tym futrem i kladzie sie na sofie to juz tam nie ma tego groznego syfu jaki zebral z calego miasta? jaaaasne . wyparowalo, ufoludki przyszly i przeczesaly z gory na dol

Gość gość
Po pierwsze to każdy jeden pies jest czyściejszy od ciebie autorko, a po drugie to dope i jaja psa też się myje podczas kąpieli