Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam właśnie ciasto i mi się nie udało, zrobił się zakalec chyba :(

Polecane posty

Gość gość

jakas glina w srodku opadl :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kup coś w cukierni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W takim razie nie nadajesz się na żonę, bo jesteś złą kobietą, jak kobieta ma dobrą rękę do ciast i kwiatów, to taka będzie idealną żoną :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zakalec to ciasto upieczone z wierzchu a w srodku miejscami surowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja właśnie robię najprostsze ciasto świata. Zawsze wychodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no to mi wlasnie taki wyszedł :O z wierzchu spieczony, skurczył sie strasznie a w srodku lekko wilgotna glina :( w pierkarniku byl taki wysoki, wyjelam by ostygł i opadł :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ciasta sie nie wyjmuje z piekarnika. Na pięć minut przed końcem wyłącza się piekarnik, a później otwiera drzwi i ta sobie stygnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jaka mąka do drożdzowego?:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość - to nie drozdzowe tylko piernik, kiedys robilam i wyszedl puszysty a teraz jakies gowno :O dobrze, ze chociaz mazurek i makowiec mi sie udal :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja się pytam bo sam pieke drozdzowe, dobra teraz ile trzeba trzymac by roslo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×