Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety sa dyskryminowane nawet przez boga

Polecane posty

Gość gość

Sa slabsze fizycznie, nie moga oddac zadnemu sk***elowi, dodatkowo to one rodza dzieci, sa nnaczyniem na sperme i wielu facetow tak wlasnie mysli o kobietach. W dodatku choruja na raka od seksu a tym dupcyngielom nic sie nie dzieje. Jak urodza dzieci to dostana raka pipy a jak ni urodza to za kare raka cycka. Jestesmy karane za seks przz nature. Facetom nic sie nie dzieje, nawet hivem jest im sie trudniej zarazic.

Gość gość
Dlatego ja Autorka tematu o******* mężczyzną by się dowartościować później wyjadę na Jamajkę i będę rodzić tam dzieci bo bóg tak chciał !!!!!

Gość gość
zapomniałam że mieszkam w uk a tu mam wiele propozycji od murzynków :-) jestem z tego dumna!!!!!1

Gość gość
ale za to kobiety sa mądrzejsze, mają bardziej podzielny i bystrzejszy umysł no i żyją dużo dłużej niż faceci. poza tym naprawdę chciałabyś chodzić z fujarką plątajacą się między nogami, ja nie

Gość gość
chodzić to jeszcze nic, jak tu biegać z takim dyndającym czymś między nogami hahahuehue

Gość woooda
Przecież oni są już do tego przyzwyczajeni :-D głupie p***y

Gość gość
Szczerze mowiac nie znam madrych kobiet. Stworca jakgdyby chcial nam powiedziec ze faceci sa stworzeni do chedorzenia a kobiety maja byc wierne i posluszne i nie moga pragnac seksu

Gość gość
no tak, a co więcej to musi być przykre, ze trzymając kufel z piwem jedyną drugą czynnością jaką są w stanie zrobić, to podrapać się po jajach, ich mózg po prostu nie potrafi lepiej działać. wyrazy wspólczucia

Gość gość
W dodatku owulacja co miesiac, zeby tylko zadna kropelka spermy nie poszla na marne. On ma przyjemnosc a ty masz zaciazyc.

Gość gość
Bo to było.Wiadomo że stwarzał od bytów prymitywniejszych do doskonalszych(wiecie ewolucja i te sprawy).No krótko mówiąc ulepszał i ulepszał.Najpierw zmontował faceta,okazało się że nie jest taki jak być powinien więc wykonał model ulepszony-czyli kobietę :D Mądrzejszą, czulszą, bardziej komunikatywną,wychwytująca w lot najdrobniejsze zmiany mimiki rozmówcy,czytająca ''mdz wierszami'',wierniejszą, bardziej moralną itd itd. Ale żeby nie było zbyt różowo to dla równowagi dołożył bóle rodzenia i okres :P No ale to pikuś wobec plusów jakie ma nasza płeć

Ja nie zamierzam być rozpłodową, Dlatego będę niezależną kobietą, raka piersi jak masz dostać Autorko i tak dostaniesz nie ważne czy urodzisz coś czy tez nie po urodzeniu zmniejszają się tylko szanse na raka więc...

Gość gość
Tylko czemu te madre kobiety nie wychowuja madrych mezczyzn, zeby koncu historia sie nie powtarzala? Juz malego synka traktuja jak pana i wladce, substytut swojego meza

Gość gość
faceci mowia mniej a dobitniej

Gość gość
a wy macie raka prostaty i nie trzymacie moczu i staje wam w każdym momencie

Gość gość
Wiadomo, że każda płeć ma swoje wady i zalety. No, ale powiedzieć, że kobiety są mądrzejsze to już kuriozum. Szczerze mówiąc, bardzo często dochodzę do wniosku, że nie ma durniejszej istoty niż kobieta. Nie trzeba daleko szukać; wystarczy poczytać kafe :D Może są czulsze, wrażliwsze na bodźce pozawerbalne, ale moralniejsze??? No, na litość boską! Kobiety potrafią najperfidniej zdradzać, oszukiwać i wreszcie mordować. Mężczyźni są w tych kwestiach mało wyrachowani i, szczerze mówiąc, dosyć prostaccy. Kobiety natomiast...

Gość gość
uwierz mi, że bieganie z fiutem jest zdecydowanie prostsze i wygodniejsze niż bieganie z cyckami :classic_cool:

Gość gość
porównywałaś ? :)

Gość gość
faceci potrafią jedynie zrobić sobie kanapke z serem spod napleta

Gość gość
gościu od biegania chyba cycki pomyliłeś z wymionami

Gość gość
'Mężczyźni są w tych kwestiach mało wyrachowani i, szczerze mówiąc, dosyć prostaccy.' no dokłądnie jesteście PROSTACCY i prości jak budowa cepa a co za tym idzie głupsi czyli kobiety są mądrzejsze gratuluję logiki mistrzu prawiczku