Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbhwey

Porady dla mnie w sprawie tej dziewczyny

Polecane posty

Gość dbhwey

Hej. Spotykam się z pewną dziewczyną która jest ode mnie o 3 lata ( 24 lata ma ). Już mamy za sobą 7 spotkań. Zawsze na koniec spotkania się całujemy od 3 randki choć podczas spotkania nadal jest jakby ostrożna z dotykiem i co najwyżej parę razy mnie klepnie w ramię podczas spotkania jak ją mocno rozbawię. Fajna dziewczyna, ma te cechy charakteru które mi się podobają i sobie je cenię, ale nie wiem jak to będzie. Mówi, że kręci ją niedostępność oraz tajemniczość. Ja tak postępuje od początku naszej znajomości mimo, że chciałaby abym częściej do niej pisał, bo jak mam pisać raz na tydzień czy raz na tydzień dzwonić i umówić spotkanie to mówi, że będzie mnie traktować jak kolegę. To są jej takie gadki abym za nią się ubiegał jak pies, bo ona tak chce czy jednak bardziej ją to pociąga, że nie jestem na jej skinienie ? Spotykamy się raz na tydzień, a tak to 2 razy w tygodniu jeszcze chodzimy na kurs taneczny, ale tam dużo nie gadamy. Macie jakieś rady dla mnie dziewczyny? Jest doświadczona, miała parę związków, a ja żadnego. Od jej koleżanki dowiedziałem się, że mnie mnie lubi ( ale to było jakoś przed 5 spotkaniem ), jestem zabawny oraz dobrze jej się ze mną rozmawia. Waszym zdaniem komplement powiedziany koleżance jej lepiej zadziała jak ona jej to powie czy jakbym tej koleżance z którą randkuje powiedział to by lepiej zadziałało ? smiech.gif Jakiś taki odnośnie charakteru, np. jest zabawna lub mądra, bo tak jest.