Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga85_22

Ciąża po poronieniu

Polecane posty

Witam, Przez prawie 10 lat brałam tabletki anty. Z partnerem doszliśmy do wniosku, że to najwyższy czas żeby pomyśleć o potomstwie. 5 marca wzięłam ostatnią tabletkę, 9 kwietnia okazało się że jestem w ciąży tzn przypadkiem bo musiałam zrobić kreatyninę i bHCH do rezonansu (wymóg szpitala) i okazało się 229,5 byłam mega szczęśliwa, oczywiście rezonansu nie miałam niestety szczęście nie trwało długo 15 marca poroniłam opis: "poronienie samoczynne całkowite" organizm sam się oczyścił, nie było potrzeby łyżeczkowania. Mam do was kilka pytań jeśli któraś z was była w podobnej sytuacji proszę o odpowiedz, kiedy można zajść w ciąże po poronieniu lub kiedy zaszłyście i czy kolejna ciąża nie skończyła się poronieniem??? Różne są niestety wypowiedzi na forach niektórzy piszę minimum 3 m-c inni że od razu, chciała bym wiedzieć jak było u was czy jest możliwe zajście w ciąże zaraz po poronieniu? Z góry dziękuje za odpowiedz

Gość gość
teraz masz skutki brania tabletek anty. Gratulowac tylko głupoty.

Gość gość
ale sa inne metody. Nie wiesz ze własnie takie sa skutki brania tabletek? Ginekolog powinien ci to powiedziec

Byłam na kontroli to powiedziała żeby skończyć opakowanie i nie przerywać w połowie i od razu możemy próbować, też do tego podchodziłam sceptycznie dlatego się zabezpieczaliśmy, ale raz gumka pękła, nie jestem małolatą która ma nasrane w głowie, chciała bym po prostu wiedzieć kiedy mogę się starać, nigdy nie byłam w ciąży lekarz w szpitalu tylko powiedział że jak wystąpią dni płodne możemy się starać bo mój organizm sam się oczyścił, też nie dowierzam dla tego chciała bym wiedzieć od osób które miały podobną sytuacje czy faktycznie można zajść w ciąże po poronieniu przed pierwszą @

Gość gość
Ja dopiero 1,5 roku po poronieniu zaszłam w ciążę.

Gość gość
Zwykle są tego skutki gdy długo używałaś tabletki anty.Moja znajoma dwa rzy poroniła, zaszła w ciąże po trzech latach dopiero.

Gość gość
Też jestem ciekawa