Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhaed

Jak tu kogoś zaprosić... brak okna bezpośrednio na zewnątrz

Polecane posty

Gość bhaed

Mam drewniany dom, wszystko stare ale trochę poremontowane jednak mam okno z pokojów przechodzace na zewnątrz przez werande i tam jeszcze jedno okno i przez to jest u mnie ciemno wiecznie a i widok przez okno nie za ładny bo tylko ta obdarta weranda gole deski pomalowane że dostanie pomiedzy, nierowne i brzydkie. Wstyd mi za to, bo jest to brzydkie i niepraktyczne. Nie ma możliwości na zmianę układu, nie stać mnie na obicie werandy w środku. Czy ktokolwiek z was był w takim domu? co o tym myślicie?

Gość Jakie to żenujące
Żadnej stylistyki! Napisane przez analfabetkę? O co ci chodzi?Piszesz wydumany post w dodatku bez zrozumienia!

Gość gość
Piszesz tak, jak mieszkasz;) Ale prąd masz? Trzeba zapalić światło i tyle. Moi dziadkowie mieli dom z oknami na werandę. Niby nie było tak ciemno, bo weranda była cała oszklona i dodatkowo częściowo przeszklony dach ale światło i tak paliło się w kuchni prawie cały czas, bo babci ciemno było mrugać. W salonie było trochę lepiej, bo okno większe. Goście nie uciekali w popłochu, czyli zapraszać się da. Dom tworzą ludzie, nie ściany. Wyluzuj.

Gość gość
Mnie tam obchodzi aby w domu było czysto. A że biednie to juz trudno, nie koniecznie Twoja w tym wina. Tak jak piszą, zapal światło. Weź posprzątaj mieszkanie i można zapraszać ludzi czemu nie. Moja babcia luksusów w domu nie ma, ale lubi wstawić jakieś kwiaty w wazonie, czy coś. Jest dośc miło.

Gość gość
tez mam drewniany dom , jest paskudnie w korytarzu a z kibla smierdzi

Gość natalia0921
Drewniany ciemny dom to nie tragedią, wystarczy go odrobinkę przerobić i będzie ok. Sama miałam ten problem, w dodatku mam niski dom-pomieszczenia mają tylko 2,30 na wysokość. Żeby to zniwelować założyłam nowe okna-brązowe na zewnątrz, a białe w środku (polecam firmę Oknopex jeżeli chodzi o wybór okien), pomieszczenie pomalowałam na w śmietankowy kolor, podłogi są w jasnym kolorze o strukturze drewna (allwood oak), w oknach wiszą białe firanki i stoją kwiatki w jasnych doniczkach. Całość uzupełniają żółte dodatki - dywan (taki kudłaty), poduszki na kanapie oraz taki kolorowy obrazek z sową.