Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konik112

Ta sytuacja jest poniekąd żenująca.

Polecane posty

jest taki chłopak, to jest brat mojej przyjaciółki. No i chodzi o to, że od początku coś w tym jest... chodzi o to, że często on mnie lepiej rozumie niż sama jego siostra, bardzo się lubimy, Były takie sytuacje, gdzie nastąpiło zbliżenie ale tylko przez dotyk.. Tutaj nagle na portalu społecznościowym pokazują mi się różne posty ,gdzie wychodzi na to, że ma dziewczynę, widziałam kiedys na jego telefonie, często z nią pisał i nawet mi powiedział, że nie mam tego czytać a jakoś do reszty sms-ów się nie czepiał jak czytałam... Nie wiem co myśleć. Czy te nasze kontakty serio są bezinteresowne? Mi osobiście wydaje się, że trochę mi na nim zależy, no i często widzę, że o jest zazdrosny kiedy piszę przy nim z innym chłopakiem lub kiedy o kimś mówię.

Gość Ideolog Gender
tamta sytuacja byla poniekad bardziej

Gość gość
Zbliżenie tylko przez dotyk? No rzeczywiście tylko, a jak wygląda zbliżenie aż bez dotyku? :P

Gość gość
Nie przesadzasz? Może ma do ciebie miłość siostrzaną?

Gość gość
A moze dziala na dwa fronty?

Gość gość
To już nie można kogoś dotknąć bez chęci "chodzenia"? Puknij się w głowę, mocno.

Gość gość
Ooo, nie, nie dołuj mnie-e-e. Przecież ja jestem w takim razie osobą nieciężkich obyczajuf. Ile ja miałam już stosunków przez dotyk i nawet o tym nie wiedziałam. Idę na terapię dla dotykowych seksoholików.

Gość Dama pik Wrocław
J******a