Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odbierac slowa faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jemu nie zalezy, czy tylko mnie sprawdza mowiąc ze"jak poznam faceta to mnie do niego zawiezie"?

Gość gość
a co to za facet napisz wiecej kolega,przyjaciel?w jakich okolicznosciach to powiedział..napisałaś za mało,aby coś wyrokować

Gość szarik na 102
A to Pitagoras jeden,zachciewa się trójkątów?

Gość gość
na poczatku tylko kolega, potem Friends with benefits. Rzuca takie teksty ot tak Wiec o co mu chodzi?.

Gość gość
o nic mu nie chodzi, chce od ciebie tylko seksy wiec jak poznasz faceta to cie do niego zawiezie, czemu nie? a co naiwniaro? liczyłaś na związek z nim? ups

Gość gość
No tak, ale jak by chcial ja tylko do sexu to by tak nie mowił bo moze się ona zniechecic i wtedy nie bedzie mial z nia sexu

Gość gość
A po co ma ją zawozic?? Jak kogos sobie znajdzie to kopnie dupka w tyłek. To wtedy ten sie obudzi i bedzie żałował ze gadał takie bzdety!

Gość gość
Hahahah, on się obudzi?? Serio? Układ mu pasuje, jeżeli czegokolwiek będzie żałował jak autorka sobie znajdzie kogoś na powaznie to tego, że nie ma pod ręką zastępstwa i będzie musiał biedaczyna znowu szukać :) Gdyby mu na niej zależało, to żadnego friends with benefits już dawno by nie było.