Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach z subkultur, metale, punki, ghoci, skini

Polecane posty

Gość gość

hipsterzy, dresiarze, hiphopowcy

Gość gość
metale to brudasy, punki tez

Gość gość
Nie zawsze,znam takiego chłopca.To mojej koleżanki córki chłopak,jest bardzo miły grzeczny i robi tatuarze bardzo ładne,ma chłopak talent i z tego się utrzymuje.Osobiście nie lubię tatuarzy,ale dzisiaj wszystko jest już inne,swiat sie zmienia.

Gość gość
co to są te tatuarze?

Gość gość
nie lubie takich ludzi

Gość gość
Dresiarstwo to subkultura? Zna może ktoś ich ideologię?

Gość gość
Nie ważne do jakiej subkulury człowiek należy, ważne że ma PASJĘ, a tego nikt nikomu nie zabroni.

a co to są "ghoci"? tak bez nabijania się - nie lubię subkultur które mają jakieś idee (skinki, punki), bo te są zwykle z kosmosu i nie przemyślane. Co do reszty - w sumie to tylko ogólne określenie ludzi którzy lubią jakąś muzykę, czasem styl ubierania się i nic poza tym, więc co mam myśleć? Nic.

Gość gość
Dresiarstwo to subkultura? Zna może ktoś ich ideologię? OCZYWIŚCIE! Pluć, łapać i kraść. Jak nie chce oddać to napierrdallać. Co do brudasów to ja codziennie rano myłem włosy, ale wyglądać musiały jak "zmęczone" ;) Buty wypastowane, skarpety codziennie zmieniane i dwie katany na zmianę, plus dwie szmacianki. Paznokcie zawsze czyste. Takich też miałem kolegów, tylko oni mieli świecące włosy. Ach te zaściankowe stereotypy. Nie nisisz się na różowo to brudas.

zabawne jest to, że przeszkadzają Ci stereotypy o metalach, ale sam posłużyłeś się nimi mówiąc o ludziach noszących dresy :)

Gość gość
Metale to brudasy, ćpuny, pijaki. Wystarczy popatrzec co na woodstocku wyprawiają, walą sie z kim popadnie, piją do nieprzytomnosci, nawet w lato chodzą w tych szmatach jakby zima była, spocone blade prosiaki. Skini to wiadomo, naziole, takich to do komory gazowej. Do reszty raczej nic nie mam, punkow i dresiarzy w polsce prawie nie ma. Tacy to w UK, Niemczech czy Francji. U nas to są blokersi, pseudo raperzy i pajace z irokezami

Punki w UK? Nie było chyba prawdziwego PUNK'a od lat 70tych, tylko same "pajace z irokezami".

Gość gość
punki już wymarły ghota czy jak to sie pisze tez nie widziałam od lat, podobnie skejtow. Teraz dominuje bezpłciowa masa, podobne ciuchy, podobna fryzura

Gość mosze
od razu do gazu całe to tałatajstwo,banda nierobów i ćpunów😡

Gość 997 Andrzejek 666
Patologie największe!

Gość gość
Najmniej podoba mi się styl i "ideologia" EMO. :o do reszty nie mam zastrzeżeń, co kto lubi.

Gość gość
Moorland, nie zauważyłem, a mam takie doświadczenie z ulicy, podwórka lub dzielnicy. Ale masz cholero rację. I co teraz? :)

Gość gość
Wszystkim przejedzie z czasem :-D

Gość gość
Myślę, że to idioci. Zdrowi, normalni ludzie nie muszą afiszować się z tym, jakiego typu muzyki słuchają, nie robią z tego sensu swego życia. Jeśli ubierają się inaczej, to idąc na koncert. Bez przesady, żeby glany nosić na co dzień. Boją się, że ktoś będzie im skakał po stopie w tramwaju albo szkole, czy co?:D Emo to w ogóle dla mnie chore psychicznie podgatunki ludzi;D

czyli nie można ubierać się wedle własnego upodobania żeby przypadkiem się nie wyróżniać? Fajnie... gość - wklep w google.

Gość gość
Czuję sympatię, gdy widze subowe dzieciaki, punkówy, ostatnio widziałam młodą Depeche Mode- to dopiero wymarły gatunek, tak jak Cure.. Szkoda. Z metali to podobały mi się jak byłam mała takie czarnowłose maetalówy w długich koronkowych sukniach. Teraz to jakaś bieda, dzieciaki sa z d**y. Króluje drsiarstwo, debilizm i wiocha. Kiedyś nastolatka w szpileczkach i mini zrobiona na dziumdzię zostałaby wyśmiana a teraz takie królują.

to chyba o gotkach mówisz :P Chociaż cholera wie, jedno i to samo na dłuższą metę.

Gość gość
nie do końca gotki bo one raczej gotyku nie słuchały, mam na myśl.i stare czasy, kiedy to się tak mieszało. Mogły słuchać megadeth, slayera a nosić gotyckie rzeczy. teraz gotki to rozpacz- tzn te Niemki z Bolkowa, z plastikowymi rurkami, lumpami lateksowymi z sekshopu, masakra i wiocha.

wiesz, w Bolkowie nigdy nie byłam, wiem, że ta konkretna subkultura ma masę różnych odłamów i nie ma konkretnej muzyki której słuchają. "Gotyk" to określenie mody i to dość luźne :)