Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2014 Wysłałem do nich CV przed świętami bo ogłaszali się że szukają pracowników na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Po paru dniach zadzwoniła do mnie miła pani która zaczęła ze mną rozmawiać na temat tej pracy. Rozmowa była troszkę dziwna bo wydaje mi się że nie rozmawia się o pieniądzach przez telefon i tak dalej. Pani poprosiła mnie żebym wysłał do nich CV, mówiłem jej że wysłałem przecież i właśnie z tego CV ma mój numer. Natomiast ona powiedziała że tak ale muszę wysłać jeszcze raz bo szef tak chciał. Następnie zapytała mnie kiedy możemy się spotkać ( ja myślałem że chodzi o rozmowę kwalifikacyjną ) a ona wyjechała że po świętach przyjedzie do mnie z menagerem do domu i wszystko mi wyjaśnią. Poprosiła również żeby na spotkaniu była moja np dziewczyna, mama, kolega i tak dalej :D Potem skapowałem się że coś chyba nie tak ? A ona do mnie ciągle pisała smsmy i wydzwaniała, ostatecznie po paru dniach dała sobie spokój. Sprawdzałem w necie firmę i to chyba jakaś firma sprzedająca środki czystości ale nie jestem pewien. Generalnie lipa jako że nie jestem głupi od razu skapowałem się że chcą po prostu sprzedać mi jakieś g***o pod przykrywką rozmowy kwalifikacyjnej. Czy mieliście podobne doświadczenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach