Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Czy waszym zdaniem to było odbijanie faceta?

Polecane posty

Taka sytuacja :p w święta mieliśmy różne spotkania rodzinne, jak to w święta...Dodoam że jestem mężatką i mój mąż był przy tym incydencie :p Więc byliśmy w gościach i kuzynka "pokazywała" wszystkim swojego narzeczonego, z którym spotyka się od ponad roku, niedawno zamieszkali razem i zaręczyli się :) no i rozmawialiśmy wszyscy na tarasie i rozmowa zeszła na fizykę, książki Hawkinga, tóre uwielbiam itd i dłuższy czas tzn około godziny rzeczywiście rozmawiałam z tym jej narzeczonym na ten temat...:) i teraz ona jest obrażona bo podobno jej facet ciągle o mnie mówi i planuje nas zaprosić do nich na kawę bo mu się ciekawie rozmawiało :D i on tzn kuzynka zabroniła mi przyjmować zaproszenie bo podobno podrywalam jej faceta i w ogole go sobą zafascynowałam :D Dodam tylko że w ogóle sie nie poczuwam do żadnego podrywu :D mój mąż też siez tego śmieje...a ta trąbi po calej rodzinie jaka krzywda ją spotkala :o :p

Gość Drewniana Stopa
och jak to pięknie opisałaś i jaka dumna z siebie jesteś

Gość gość
walnieta kuzynka, widac z nią jej facet nie pogada na sensowne tematy ;)

Ehh :p w sumie to straciłam poczucie czasu, ale niezbyt często trafi się osoba z którą można porozmawiać na taki temat :) np mój mąż sie nie nadaje :D ale on już widział wcześniej podobne "akcje" w moim wykonaniu, a kuzynka idocznie jeszcze nigdy :p

Kuzynka jest w porządku, nie jest żadna nierozgarnięta ani nic z tych rzeczy i dlatego nie przejmowałam sie nią specjalnie i traktowałam normalnie, nie jak ostatnią niedojdę, którą trzeba sie zajmować w gościach i poprawiać jej wizerunek w oczach faceta.

Gość Drewniana Stopa
niestety niesmak pozostał

Gość gość
babki faktycznie często przesadzają, ale z drugiej strony mało to facetów, którzy jak podłapią ciekawy temat z inną kobietą, to nagle zbyt żywo zaczynają się taką interesować w sposób, w który nie powinni? myślę, że większości z nas coś takiego się zdarzyło przynajmniej raz w życiu. niektórzy mężczyźni są mocno niedowartościowani albo wybrali kobietę, bo atrakcyjna, a tematów wspólnych brak i jak się trafi inna, ciekawsza, to lecą jak szaleni. ot taka chwilowa fascynacja. też się czasami zastanawiam, czy mimo mnóstwa wspólnych tematów i kilku, bo nie wszystkich, wspólnych pasji mój facet nie poleci kiedyś za inną spódniczką, która go chwilowo powali intelektem/urodą/zainteresowaniami. przecież w ciągu życia spotykamy różne osoby i to, że on mi mówi, że takiej jak ja do tej pory nie znał, to wcale nie musi oznaczać, że już nie pozna i to akurat w niedługim czasie po spotkaniu mnie. życie lubi ironię.

Gość gość
Postąpiłaś obrzydliwie i niekulturalnie, w towarzystwie rozmawia się tak, żeby każdy mógł uczestniczyć w rozmowie!

O nie, napewno nikt za nikim nie poleci, nie ma o tym mowy :p nawet o tym nie pomyślałam i on z pewnością też nie :) Ale przyznaję, że chętnie bym sobie z nim jeszcze porozmawiała :) :p

a ja tak szczerze, nie bardzo pojmuję nad czym sie zastanawiasz... Skoro tylko rozmawialiście to kuzynka powinna się cieszyć, ze został "zaakceptowany" w rodzinie i tyle. Napisałam, że jest walnięta bo tylko walnięta osoba podejrzewałaby o jakieś odbijanie własna dzieciatą, zameżną kuzynkę- na podstawie prowadzonej przez obojga rozmowy.

No właśnie :o w sumie ja to widzę od mojej strony...tzn ja potem wspomniałam może raz w rozmowie z mężem, że ten chłopak jest w porządku i to był koniec tematu i myślenia o nim...ale nie wiem co on mówił mojej kuzynce, może rzeczywiście z jej strony wyglądało to dziwnie :o

Ale ja niczego takiego nie zrobiłam :) pisałam że kuzynka jest ok, nie interesuje sie fizyką, ale przecież mało kto sie interesuje :o to w ogóle nie świadczy źle o jej poziomie intelektualnym.

Gość gość III _ ona
Ta twoja kuzynka chyba bardzo niepewnie się czuje na miejscu narzeczonej swojego narzeczonego, że tak łatwo wzbudzić u niej poczucie zagrożenia. Facet to nie piłka, którą można sobie odbijać. Czy kuzynka wolałaby, żeby facet siedział na spotkaniu jak trusia i odpowiadał półsłówkami każdemu? A każdy się nim zachwycał, jaki to on skarb, i przystojny i inteligentny i elokwentny?

a co wy z tym obniżaniem poziomu intelektualnym? Ludzie interesują się różnymi rzeczami. Mój facet z moją koleżanką potrafi godzinami gadać o winach włoskich- dla mnie nuda, bo wino się pije a nie o nim rozprawia:) Z kolei ja zawsze debatuję z jego szefem o naszym klimacie w kontekście rozwiązań cieplnych- moja praca jego konik. I nikt sie nie czepia, ani nie domniemuje, żeśmy głąby:) Dla mnie ta sytuacja jest trochę zabawna- no ale w zachowaniu niektórych kobiet naprawdę trudno doszukiwać sie jakiejś logiki...

Bo gdyby laska miała o czym z narzeczonym rozmawiać i nie chodzi tu o kolor lakieru do paznokci, to raczej nie byłaby zazdrosna o rzeczową dyskusję na tematy jej fruwające :classic_cool:

No nie wiem :o moim zdaniem nic sie nie stało, może rzczywiście kuzynka nie czuje się pewnie w związku, albo nie spodziewała się po narzeczonym takiego czegoś jak fascynacja fizyką :p

Ona do mnie dzwoniła z pretensjami i ten temat mamy już omówiony :o mam sie nie zbliżać i nie kompromitować bardziej :D Powstrzymałam sie na szczęście od zachwytów nad jej facetem :D gdybym jeszcze wyjechała z tekstm że jest fajny...:p

że co????????? hahaha, ale czadową masz ta kuzynkę- uważaj na siebie w ciemnych uliczkach:) Ale wiesz co ja bym zrobiła na nastepnym spotkaniu rodzinnym? Powiedziałabym do jej narzeczonego głośno, zeby wszyscy słyszeli coś w stylu "nie wolno mi z Toba rozmawiać, twoja narzeczona zabroniła" :P

Może to i lepiej :p nie wiem co on by sobie o niej pomyślał, gdyby wyskoczyła do niego z takimi pretensjami jak do mnie :o no chyba że on specjalnie o mnie mówi, jej na złość :p

Gość gość
A ja rozumiem tę dziewczynę. Chce być dla swojego mężczyzny najpiękniejsza, najatrakcyjniejsza i jedyna. Ktoś taki jak autorka jest zagrożeniem dla jej związku.