Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd tyle w Polsce dziewcząt o ciemnych włosach i czarnej karnacji?

Polecane posty

Gość gość

W skandynawii nie ma ich w ogóle, w państwach bałtyckich to samo, na Białorusi ich nie ma, Niemki w sumie też są jasne, a u nas więcej jest takich niż blondi i i to z czernią taką śródzniemnormską.

Gość gość
Potomkowie żydów :classic_cool:

Gość gość
Bo Cyganów ci u nas dostatek jak i innego Żydostwa.:D

Gość Albercik__
skad w Japonii tylu chlopcow w kombinezonach?

Gość gość
Ja ci powiem skąd...włosy czarne z farby a karnacja z solarium...

Gość gość
a będzie jeszcze więcej - niech wrócą z uk tylko :)

Gość gość
Bzdura w Niemczech też pełno ciemnot jest. W żadnym kraju nie ma ludzi "czystych", że przodkowie byliby tylko jednej narodowości...

Gość gość
no kayah, steczkowska, komoroska, moja pani od religii, z facetów to paweł zyzak, tomasz kamel - takich typów urody

Gość gość K
Ja mam przodków rosyjsko-polskich z domieszką ormiańską z Tarnopola. Jakis problem?

Gość gość
Ja nie wiem kim byli moi przodkowie, ale pod koniec XIX wieku wyjechali z Galicji do Bośni i żyli tam aż do 1946 roku.

Gość gość
żadnych rasowych wniosków z tego nie wyciągam, jak ludzie są różni jest fajniej.

Gość blondas słupsk
Brunetów o ciemnej karnacji też pełno.Podobno za komuny było więcej ludności o nordyckim typie urody (naturalni blondyni i naturalne blondynki)

Gość gość
Jak ktoś jest fanatykiem "czystości" to Islandia dla niego będzie dobra. Oczywiście jeżeli chodzi o typ nordycki . W drugą stronę polecamy Kongo .... Ciekawi są Finowie -mix laponoidów Ugrofinów -skośnawe oczy i nordyków -jasne oczy , włosy , cera . Choć i wielu Lapończyków jest jasnych .

Gość gość
Polskę najeżdżali Tatarzy,Szwedzi,Turcy,Mongołowie,Wikingowie,Krzyżacy,Litwini Jaćwingowie,Rusini,Prusacy,Węgrzy,Kozacy,Niemcy,Rosjanie Ukraińcy i każdy z tych narodów zostawił swoją spermę na ziemiach polskich

Gość gość
steczkowska - naturalnie jest blada prawie jak ściana, włosy ma chyba ciemny brąz, na czarno sobie farbuje, oczy ma chyba zielone (obejrzyj jej sobie debiutanckie występy w szansie na sukces, to zobaczysz jaka była blada, teraz to pewnie solarium i te sprawy) kayah - oprócz czarnych włosów (farbowanych) nie ma w niej nic z południowej urody - ma niebieskie oczy i bladą karnację. tomasz kammel - czarne włosy owszem, niebieskie oczy, naturalnie też blady, ale pewnie też chodzi na solarę zyzak - po nim to od razu widać, że ma jakieś arabskie, ormiańskie korzenie jaki z tego wniosek ? po zafarbowaniu się na czarny i użycia samoopalacza lub solarium wcale nie znaczy, że trzeba mieć arabskie, turecke, hiszpańskie pochodzenie

Gość gość
Brunetów o ciemnej karnacji też pełno.Podobno za komuny było więcej ludności o nordyckim typie urody (naturalni blondyni i naturalne blondynki) wiąże to się głównie z tym, że dostęp i wyjazd do innych krajów był bardzo utrudniony - to chyba logiczne ;)

Gość youth8
Ja jestem wysokim blondynem o niebieskich oczach i jestem dumny :)

Gość gość
Panuje moda na brunety obecnie, choć już się kończy, bo kojarzy się toto gorzej niż sztuczne blondyny w tym momencie. czarne, farbowane kudły, solara, sztuczne rzęsy, ciemny make up, tipsy, co druga penera tak teraz lata. Oczywiście nie mowię o naturalnych brunetkach, żeby nie urazić nikogo, te są bardzo ładne.

Gość gość
a ja tam wole taka urode ciemniejsza karnacje niz takich swiniskich baldych blondynow z piegami, fuj

Gość gość
Klasyczny przyklad, choć u tej to jeszcze jest zachowany jakis tam umiar na tyle, że faceci raczej sie nie kapną że to sama sztuczność: http://szafa.pl/c13378939-czarnula.html i te idealne brwi u wszystkich identyczne! farbowane, sama robie ale na brązowo, więc wiem :P

Gość gość
tu kolejna, wszystkie takie same :) http: //styl. fm/item/ 418605 (usun spacje) ale facetom się podoba, bo się nie znają co sztuczne, my kobiety od razu widzimy to.

Gość gość
Akurat co do tych najazdów to ostrożnie -nie każdy g***t/stosunek=zapłodnienie =dziecko .Kiedyś przeżywało tak 40%dzieci ogromna umieralność okołoporodwa plus spędzanie płodu...przecież czarownice tym się zajmowały . I stąd Polacy są raczej homogeniczni rasowo . Tacy Turcy są daleko bardziej wymieszani na przykład .

Gość gość
bo każda kobieta zawsze wynajdzie coś drugiej, żeby tylko dosrać z zawiści ;) a ta 1 dziewczyna jest piękna - jedynie ma za ciemną opaleniznę. ta 2 fakt, ostro przesadziła z solarą i z kolorem włosów, ale widać, że ma ładne rysy twarzy i swoją drogą włosy też są zadbane i figurę też ma z******tą :) pisała to kobieta :)

Gość youth8
Piegów nie mam, ale jestem blady, choć nie tak bardzo jak rudowłosi. W każdym razie jak pracowałem w Angli i mieszkańcy wyłapywali mój odmienny akcent to zazwyczaj myśleli że pochodzę z Danii albo Szwecji, Norwegii, byli zaskoczeni jak mówiłem że z Polski.

Gość gość
tylko, że taki jest stan faktyczny, jak taki młody Norweg, Fin, Białorusin, Łotysz, Duńczyk siedzi w klasie to widzi samych podobnych sobie ludzi, podobnie wyglądających ( oczywiście nie liczę świeżych imigrantów). W szkole to normą było, że w klasie byli tacy zupełnie ciemni jak pustyni, lekko ciemni i nie była ich mniejszość zupełna. blondyni/szatyni z jasnymi oczami to są w tym kraju wyjątkiem raczej niż zasadą.

Gość gość
tacy ciemni jak z pustyni. Weźcie jakikolwiek zdjęcie klasowe ze Skandynawii, Niemiec i z Polski i poczujecie różnicę. Z moich kolegów w szkole to jeden był blondynem, cała reszta to takie ciemne, że to albo z pustyni albo ze stepu :D

Gość Beatka007
Kiedyś był u nas potencjał, pamiętam że jak chodziłam jeszcze do szkoły to dużo było ładnych, jasnych ludzi. Teraz jak odbieram syna ze szkoły to faktycznie te dzieciaczki takie ciemne w większości są. Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy śniadzi jako naród :D

Gość gość
Mają przodków zza granicyalbo korzystają z solrium. Ja też mam ciemną karnację i włosy, co zawdzięczam włosko-hiszpańsko-polskiemu pochodzeniu.